• تاریخ انتشار : 1396/01/04 - 22:30

خدمات درمانی به بیماران قلبی در شب عید

خدمات درمانی به بیماران قلبی در شب عید

با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و هیأت همراه روند ارائه خدمات درمانی به بیماران قلبی در بیمارستان شهید مدرس بررسی شد.

دکتر علی اصغر پیوندی در ادامه بازدیدهای نوروزی خود از مراکز بهداشتی و درمانی تابعه دانشگاه، در اولین شب نوروز ۹۶ وارد بیمارستان شهید مدرس شد و در جریان ارائه خدمات درمانی به بیماران بستری در بخش های مختلف قرار گرفت.

دکتر پیوندی به همراه مسئولین بیمارستان از اورژانس قلب، اورژانس جنرالی، بخش جراحی، قلب اطفال، بخش ICUو نفرولوژی بازدید کردند.

وی در این بازدید ها به عیادت بیماران پرداخت و در خصوص خدمات درمانی ارائه شده با بیماران بستری در بخش ها و همراهان انها گفتگو کرد.

رئیس دانشگاه همچنین در دیدار با پزشکان و کارکنان بخش های مختلف، ضمن تشکر از تلاش های صورت گرفته در ایام تعطیل، بر ادامه این روند تأکید کرد.