• تاریخ انتشار : 1398/12/28 - 09:38
روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی:

خدمت رسانی بیمارستان های تابعه دانشگاه به 52 مصدوم مراسم چهارشنبه آخر سال

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه گفت: در چهارشنبه آخر سال تعداد 52 نفر به دلیل حوادث مربوط به مراسم چهارشنبه سوری در بیمارستان های تابعه دانشگاه مراجعه داشته اند

خدمت رسانی بیمارستان های تابعه دانشگاه به 52 مصدوم مراسم چهارشنبه آخر سال

روابط عمومی معاونت درمانرئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه گفت: در چهارشنبه آخر سال تعداد 52نفر به دلیل حوادث مربوط به مراسم چهارشنبه سوری در بیمارستان های تابعه دانشگاه مراجعه داشته اند.

دکتر هاشمی افزود: از 52 مصدوم مراجعه کننده به بیمارستان های تابعه تعداد 42 نفر اقا و 10 نفر خانم هستند، که از این تعداد 12نفر بستری و 40نفر با استفاده از خدمات سرپایی درمان شدند.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه استحفاظی تحت پوشش این دانشگاه امسال در حوادث چهارشنبه آخر سال، 2 مورد قطع عضو، 14مورد بر اثر ترومای چشم و الباقی بر اثر سوختگی و سایر جراحات مراجعه و از خدمات تخصصی بیمارستان ها بهره مند شده اند. همچنین متاسفانه یک جوان 26 ساله بر اثر انفجار ناشی از  وسایل محترقه فوت کرده است.

دکتر هاشمی خاطرنشان کرد: کاهش چشمگیر حوادث نسبت به سال گذشته، نشان دهنده توجه اکثریت مردم به توصیه های وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بود.

در خاتمه دکتر هاشمی با اشاره به زحمات شبانه روزی کادر درمانی در پیشگیری و درمان بیماری کرونا، از زحمات بی شائبه کادر درمانی بیمارستان ها و مراکز درمانی در شب مذکور، تشکر و قدردانی کرد.