• تاریخ انتشار : 1392/06/19 - 10:44
  • بازدید : 2081
هاشمی درخواست كرد:

خيران به كمك نظام سلامت بشتابند

وزير بهداشت با تاكيد بر اينكه سالانه به 500 تخت مراقبت ويژه در كشور نياز داريم، عنوان كرد: متأسفانه بخش عظيمی از اعتبارات حوزه نظام سلامت طی ساليان گذشته به بخش‌های ديگر از جمله پروژه مسكن مهر اختصاص يافته كه برای جبران كمبود به كمك خيران كشور نياز مبرم داريم.

خيران به كمك نظام سلامت بشتابند

به گزارش معاونت درمان به نقل از خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا): سيدحسن هاشمی، وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در مراسم افتتاح بزرگترين مركز اورژانس كشور در مشهد گفت: هم‌اكنون هزار و 500 تخت ويژه در كشور كم داريم كه به ساخت مراكز اورژانس استثنايی همچون مركز عدالتيان در مشهد برای سراسر كشور نيازمنديم.

وی افزود: متأسفانه بخش عظيمی از اعتبارات حوزه نظام سلامت طی ساليان گذشته به بخش‌های ديگر از جمله پروژه مسكن مهر اختصاص يافته كه برای جبران كمبود به كمك خيران كشور نياز مبرم داريم.

هاشمی با اعلام اينكه هم اكنون بيمارستان‌ها حتی برای پرداخت حقوق پرسنل خود با مشكلات عديده مواجه هستند، اظهار كرد: مجموعه اورژانس عدالتيان در مشهد بايد با همت مجموعه نظام سلامت و دانشگاه علوم پزشكی مشهد به مركز آموزش طب اورژانس در منطقه تبديل شده و به تربيت دستيار تخصصی داخلی و خارجی بپردازد.

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با اعلام حمايت از فعاليت‌های خيران در حوزه سلامت گفت: وزارت بهداشت آمادگی دارد علاوه بر حمايت از خيران، تصدی‌گری امور در مراكزی كه اين عزيزان تاسيس می‌كنند را نيز به آنان واگذار كنند.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های غیردانشگاهی