• تاریخ انتشار : 1396/10/06 - 09:24

دانشگاه در سی و دومین جشنواره قرآن و عترت مقام دوم را کسب کرد / کسب رتبه اول توسط پرسنل معاونت درمان

دانشگاه در سی و دومین جشنواره قرآن و عترت مقام دوم را کسب کرد

روابط عمومی معاونت درمان: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سی ودومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کشور، موفق به کسب رتبه دوم شد.

در این جشنواره ملی که ششم تا هشتم آذرماه به میزبانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور برگزار شد، از میان دانشجویان و اعضای هیات علمی ۴۲دانشگاه علوم پزشکی کشور که مجوز حضور در این جشنواره ملی را داشتند، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از نظر تعداد رتبه های مأخوذه موفق به کسب رتبه دوم مشترک در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور شد.

براساس این گزارش دانشگاه علوم پزشکی شیراز رتبه اول، دانشگاههای علوم پزشکی شهیدبهشتی، کاشان، یزد و تبریز مشترکا رتبه دوم و بابل و کرمان و تربت حیدریه نیز مشترکا مقام سوم را کسب کردند.

به گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی منتخبین مرحله کشوری بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور توفیق یافتند، به سی و دومین جشنواره ملی قرآن وعترت دانشجویان کشور و اولین جشنواره ملی اعضای هیأت علمی دانشگاه های کشور راه یابند.

در این جشنواره ملی فاطمه اورعی پرسنل معاونت درمان دانشگاه توانست در مرحله دانشگاهی بیست و دومین جشنواره قران و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور در رشته قرائت ترتیل رتبه اول را کسب نماید.

گفتنی است ثبت نام برای مسابقات بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور در دی ماه سال جاری آغاز خواهد شد.