• تاریخ انتشار : 1400/08/11 - 08:15
دکتر زالی در مراسم تکریم و معارفه معاون درمان دانشگاه:

دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در درمان بیماران کرونایی خوش درخشید

دکتر زالی در مراسم تکریم و معارفه معاون درمان با اشاره به گستردگی حوزه استحفاظی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سطح کشور، گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در درمان بیماران کرونایی خوش درخشید.

دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در درمان بیماران کرونایی خوش درخشید

دکتر زالی در مراسم تکریم و معارفه معاون درمان دانشگاه با اشاره به گستردگی حوزه استحفاظی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی  در سطح کشور، گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در درمان بیماران کرونایی خوش درخشید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ، دکتر علیرضا زالی در مراسم تکریم و معارفه معاون درمان دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از نظر تنوع، کیفیت و کمیت ارایه خدمات بهداشتی و درمانی در کشور  سرآمد است و  حوزه معاونت درمان یکی از بخش های  استراتژیک و مهم  دانشگاه است.

وی  ماهیت حوزه درمان دانشگاه ها را چالش برانگیز و همراه با پیچیدگی های بسیار ذکر کرد و افزود:  در این دانشگاه با وجود حجم بالای خدمات، کیفیت ارایه خدمات درمانی و بهداشتی در پاندمی کرونا بسیار غرورانگیز است.

رییس دانشگاه  افزود: در مقایسه تطبیقی با سایر دانشگاهها در دوران کرونا نیز سربلند هستیم و در حوزه درمان بیماران کرونایی نیز دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خوش درخشید.

وی ضمن تقدیر از خدمات شایسته دکتر میرهاشمی به ویژگی های اخلاقی و سلوک اجتماعی برجسته وی نظیر سختکوشی، تعهد، متخلق، چهره ای دوست داشتنی برای همکاران اشاره کرد و دستاوردهای حوزه درمان دانشگاه در زمینه ایجاد زیرساختهای مناسب نیروی انسانی و تجهیزاتی در راستای بهینه سازی  این حوزه را  مرهون تلاشهای صادقانه وی و همکارانش دانست.

دکتر زالی در خاتمه سخنان خود ضمن تقدیر از زحمات دکتر میرهاشمی در دوران تصدی مسئولیت معاونت درمان دانشگاه خواستار توفیق روزافزون وی در تمامی مراحل زندگی و حرفه ای شد. همچنین  دکتر سعید کریمی را نیز یکی از اساتید برجسته گروه چشم پزشکی دانشگاه و فردی متواضع، متدین، متخلق ، علاقمند و دارای فضایل اخلاقی برجسته برشمرد و اظهار امیدواری کرد که در انجام مسئولیت جدید موفق باشد.

دکتر سعید کریمی معاون درمان دانشگاه نیز در این مراسم ضمن تقدیر از حسن اعتماد ریاست دانشگاه از تلاشها و زحمات دکتر میرهاشمی در دوران چهارساله تصدی مسئولیت قدردانی کرد و خواستار توفیقات روزافزون وی در تمامی مراحل زندگی و حرفه ای شد.

وی معاونت درمان دانشگاه را حوزه خطیری برشمرد و پیشبرد برنامه های آتی این حوزه را نیازمند مشارکت و کار تیمی قوی  ذکر کرد.

دکتر سعید کریمی ضمن اعلام آمادگی برای خدمت  در این سنگر جدید به عنوان سرباز دانشگاه اظهار امیدواری کرد با کمک همکاران شاهد اعتلا و ارتقای حوزه درمان دانشگاه و دستیابی به اهداف این حوزه باشیم.

در این مراسم دکتر سیدهادی میرهاشمی نیز ضمن بیان سخنانی از حمایت رییس دانشگاه و اعضای هیئت رییسه در دوران تصدی مسئولیت خویش و پیشبرد اهداف و اعتلای حوزه درمان منطقه تحت پوشش دانشگاه  قدردانی کرد.

وی ضمن ارایه گزارشی اجمالی از دستاوردها و عملکرد مدیریت های مختلف این معاونت از تلاشهای بی شائبه همکارانش  در این دوران به ویژه پاندمی کرونا تقدیر کرد.

دکتر میرهاشمی با توجه به گستره وسیع جمعیتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خاطرنشان کرد: این دانشگاه  در پاندمی کرونا با بسیج نیروهای خود بیشترین حجم خدمات بهداشتی و درمانی را در استان تهران ارایه می دهد که دستاوردهای حاصل شده مرهون تلاش تمامی همکاران است.

وی در خاتمه سخنان خود دکتر سعید کریمی را  از نسل آفتاب و جزو افتخارات حوزه چشم پزشکی دانشگاه برشمرد و برای وی در مسئولیت جدید محوله  آرزوی توفیق کرد .

حجت الاسلام والمسلمین فرهادزاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در این مراسم ضمن بیان سخنانی از زحمات دکتر میرهاشمی در عرصه خدمتگزاری به بیماران قدردانی و برای وی در تمامی مراحل زندگی و حرفه ای آرزوی توفیق کرد.

همچنین برای دکتر سعید کریمی نیز در مسئولیت و امور محوله آرزوی توفیق کرد.

در انتهای این مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از زحمات دکتر سیدهادی میرهاشمی در دوران تصدی مسئولیت قدردانی شد و ابلاغ دکتر سعید کریمی نیز قرائت و به وی اهدا شد.

مراسم تکریم و معارفه معاون درمان دانشگاه با حضور اعضای هیئت رییسه دانشگاه و جمعی از مدیران و کارکنان حوزه درمان صبح دوشنبه ۱۰ آبان ماه در تالار شهیدبهشتی برگزار شد.