• تاریخ انتشار : 1395/03/03 - 15:13

در نخستین روز از هفته دانشگاه؛ امروز کلیه بیمارستان های دانشگاه در استان تهران بیماران را رایگان ویزیت می کنند

به مناسبت نیمه شعبان، فرا رسیدن سالروز آزادسازی خرمشهر و شروع نخستین دوره از هفته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در روز سوم خردادماه 1395 تمامی بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیماران را بصورت رایگان ویزیت می کنند.

روابط عمومی معاونت درمان: به مناسبت نیمه شعبان، فرا رسیدن سالروز آزادسازی خرمشهر و شروع نخستین دوره از هفته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در روز سوم خردادماه 1395 تمامی بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیماران را بصورت رایگان ویزیت می کنند.

دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه با اعلام این خبر افزود: طبق بخشنامه ابلاغی به بیمارستان های تابعه دانشگاه، خدمات گیرندگان این بیمارستان ها در روز سوم خردادماه از پرداخت حق فرانشیز معاف خواهند بود.

بیمارستان های بزرگی چون امام حسین(ع)، شهید مدرس، شهدای تجریش، طالقانی، لقمان، کودکان مفید، 15 خرداد، اشرفی اصفهانی، مهدیه، طرفه و اختر از جمله این بیمارستان ها در شهر تهران هستند. در سایر شهرستان های استان تهران بیمارستان های زعیم و شهدای پاکدشت در پاکدشت، شهید مفتح در ورامین، سوم شعبان در دماوند و امام خمینی(ره) در فیروزکوه را می توان به این فهرست بلند بالا اضافه کرد.

گفتنی است این خدمت از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در راستای بزرگداشت این ایام خجسته انجام می شود.