• تاریخ انتشار : 1398/10/24 - 09:54
روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی:

در کنار هموطنان سیل زده می مانیم

در کنار هموطنان سیل زده می مانیم

در پی وقوع سیل در جنوب کشور و خسارات فراوان به زیرساخت ها و اموال هموطنان، اعضای خانواده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با خسارت دیدگان همدل و همراه شدند.

معاونت درمان: به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اعضای هیئت رییسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این راستا، سه روز از حقوق خود را برای کمک به سیل زدگان بخشیدند.

همچنین با توجه به ابراز تمایل کارکنان برای کمک به هموطنان، امکان پیوستن آنان به این پویش فراهم شده است.

دانشگاهیانی که به یاری هموطنان خود تمایل دارند می توانند از طریق حساب کمک های مردمی دانشگاه به شماره ۶۷۱۱۶۴۹ وشماره کارت ۵۸۹۴۶۳۷۰۰۰۰۶۲۰۵۶ کمک های نقدی خود را واریز کنند.