• تاریخ انتشار : 1401/06/30 - 13:33
با راه اندازی سامانه ثبت اطلاعات بیماران پیوندی:

دریافت سهمیه دارو بدون حضور در معاونت درمان دانشگاه

دریافت سهمیه دارو بدون حضور در معاونت درمان دانشگاه

با راه اندازی سامانه یکپارچه کشوری ثبت اطلاعات بیماران پیوندی، بیماران در بیمارستان می توانند فرایند ثبت نام خود را دریافت کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: دستورالعمل ثبت اطلاعات بیماران پیوندی در مرکز درمانی محل پیوند توسط اداره پیوند و بیماری های خاص وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از نیمه شهریور ماه 1401 ابلاغ شد.

دکتر خدیجه مالمیر مدیر خدمات بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه در حاشیه دوره آموزشی رابطین پیوند بیمارستان های تابعه خاطرنشان کرد: با آغاز به کار سامانه ثبت اطلاعات بیماران پیوندی، بیماران نیازی به مراجعه به معاونت درمان برای ثبت اطلاعات بیمار، ثبت داروی پیوند و تحویل و ارجاع نامه به داروخانه معین را ندارند.

وی با اشاره به نقش ستادی حوزه معاونت درمان دانشگاه، اظهار کرد: کاهش تردد و مراجعه بیماران و همراهان بیمار و تلاش برای استقلال بیمارستان ها بعنوان اولین مرکز در ارتباط با بیمار در ارائه خدمات درمانی، نقش مهمی در رضایتمندی بیمار و افزایش سطح کیفی خدمات درمانی دارد.

مدیر خدمات بیمارستانی افزود: در محدوده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حدود  6930  پرونده بیمار پیوندی و غیر پیوندی متقاضی دریافت دارو توسط اداره بیماریهای خاص و پیوند این معاونت ثبت شده است. و تلاش برای سهولت در روند ثبت اطلاعات و دسترسی بهتر به خدمات درمانی بیماران پیوندی در اولویت کار قرار دارد.

وی درخصوص تاثیر سامانه بیماران پیوندی در بهبود فرایندهای اداری گفت: تسریع در شناسایی و ارجاع بیماران نادر، دریافت دارو از طریق داروخانه های منتخب این دانشگاه، یکپارچگی اطلاعات بیماران در سراسر کشور  و تسهیل در تامین  نیازهای دارویی و درمانی این بیماران از وظایف اصلی سامانه rda.behdasht.gov.ir   است.

گفتنی است جلسه آموزش کار با سامانه ثبت اطلاعات بیماران پیوندی با حضور رابطین پیوند بیمارستان های دانشگاهی تابعه در روز چهارشنبه 16 شهریورماه سال جاری توسط اداره امور بیماری های خاص و پیوند برگزار شد.

در این جلسه آموزشی، کارشناس بیماری های خاص معاونت درمان در خصوص ثبت اطلاعات بیماران پیوندی در سامانهrda.behdasht.gov.ir  و نحوه ارجاع به داروخانه های منتخب را آموزش های لازم را ارائه کردند. و سپس رابطین در خصوص مشکلات و راهکارهای سامانه مربوطه مسائل خود را مطرح کردند.

• کد خبر : 120978