• تاریخ انتشار : 1401/05/26 - 13:36
با حضور سوپروایزران آموزش سلامت بیمارستان ها:

دستورالعمل اجرای برنامه آموزش به بیمار و پیگیری پس از ترخیص بیماران بررسی شد

دستورالعمل اجرای برنامه آموزش به بیمار و پیگیری پس از ترخیص بیماران بررسی شد

جلسه هماهنگی با سوپروایزران آموزش سلامت بیمارستان های دانشگاهی تابعه پیرامون ابلاغ برنامه آموزش به بیمار و پیگیری پس از ترخیص بیماران مبتلا به بیماری های مزمن تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از مهم ترین چالش های پیش روی بیماران مبتلا به بیماری های مزمن و صعب العلاج پس از ترخیص از بیمارستان، عدم تبعیت از درمان، عدم اجرای صحیح رژیم غذایی و دارویی، عدم پیگیری درمان، عدم مشارکت مراقبین خانگی در مراقبت از بیمار، انگیزه ناکافی جهت تداوم درمان به دلیل ماهیت پیچیده بیماری مزمن است.

از آنجا که آموزش به بیمار و خانواده و پیگیری بیماران پس از ترخیص یکی از مهم ترین راهکارها برای رفع چالش های پیش روی بیماران پس از ترخیص است، دستورالعمل اجرایی واحد پرستاری برای آموزش و پیگیری بیمار به بیمارستان های دانشگاهی ابلاغ شد.

سوپروایزران آموزش سلامت بیمارستان های دانشگاهی در این نشست ضمن بررسی برنامه مذکور، راهکارهای اجرای هماهنگ و مدون در کلیه مراکز درمانی دانشگاهی را تدوین کردند.

در پایان مقرر شد، زیرساخت های فضای فیزیکی، نیروی انسانی و تجهیزات مورد نیاز به تدریج تا پایان بهار 1402 برای راه اندازی و بهره برداری واحد مذکور در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اقدام شود.

شایان ذکر است طرح پرستار پیگیری در سال های 1399 و 1400 در بیمارستان های دکتر مسیح دانشوری، لقمان حکیم، شهید مدرس و امام حسین ( ع) به صورت پایلوت اجرا شد و در این طرح بیماران مبتلا به COPD، CVA،CHF و آمپوتاسیون اندام تحتانی پس از ترخیص از بیمارستان براساس تواتر تعیین شده و با استفاده از پرسشنامه هایی که به منظور مصاحبه تلفنی با بیماران طراحی شده بود، پیگیری شدند.

گفتنی است جلسه هماهنگی با سوپروایزران آموزش سلامت مراکز دانشگاهی در روز شنبه 22 مردادماه 1401 در معاونت درمان برگزار شد.

• کد خبر : 119784