• تاریخ انتشار : 1398/12/25 - 14:37
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه:

دو مرکز درمانی به دلیل ارائه خدمات درمانی غیرضرور پلمپ شد

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی از پلمپ دو مرکز درمانی بدلیل ارائه خدمات درمانی غیرضرور خبر داد.

دو مرکز درمانی به دلیل ارائه خدمات درمانی غیرضرور پلمپ شد

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از پلمپ دو مرکز درمانی بدلیل ارائه خدمات درمانی غیرضرور خبر داد.

با شیوع بیماری کووید 19 و تلاش ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کاهش مواجهات و گسترش بیماری، از تاریخ 20 اسفندماه ارائه کلیه خدمات پزشکی غیرضروری نظیر خدمات زیبایی ( تزریق ژل، بوتاکس، کاشت مو و .... ) ممنوع اعلام شد.

مدیریت نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بعنوان مجری و ناظر بر عملکرد مراکز درمانی، بازدید از بیمارستان ها، مراکز جراحی محدود، درمانگاه های تخصصی پوشت و مو، مطب و سایر مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه را آغاز کرد.

مدیریت نظارت و اعتباربخشی در همین راستا در تاریخ 24 اسفندماه دو مطب در حوزه تحت پوشش این دانشگاه را به دلیل عدم رعایت بخشنامه ابلاغی و ارائه خدمات پزشکی غیرضرور پلمپ کرد. و پرونده به دلیل تهدید سلامت عمومی به دادسرای انتظامی نظام پزشکی ارجاع شد.