• تاریخ انتشار : 1393/12/17 - 08:35

دور دوم اعتباربخشی ملی بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه آغاز شد

روابط عمومی معاونت درمان: دور دوم اعتباربخشی ملی بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه پیرو دستورالعمل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از تاریخ 27 دی ماه سال جاری آغاز شد.

دور دوم اعتباربخشی ملی بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه آغاز شد

روابط عمومی معاونت درمان:دور دوم اعتباربخشی ملی بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه پیرو دستورالعمل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از تاریخ 27 دی ماه سال جاری آغاز شد.

دكتر عاصمي رئيس اداره اعتبار بخشي معاونت درمان اظهار داشت :پيرو دستور العمل وزارت بهداشت مبني بر شروع روند اجرايي دومين دور ه اعتبار بخشي ملي از ديماه سال جاري و متعاقب برگزاري 4 كارگاه آموزشي براي بيمارستانهاي تحت پوشش توسط این اداره، برنامه زمانبندي بازديد از بيمارستان ها تدوين گرديد.

رییس اداره اعتباربخشی افزود: در بازديدهاي دور دوّم اعتبار بخشي كه تا كنون از 15 بيمارستان تحت پوشش انجام شده است، ‌می بایست مطابق با برنامه تدوین شده، بازديد از بيمارستانهاي زير 100 تخت تا نيمه اوّل ارديبهشت ماه سال 94 به پايان برسد و پس از آن بازديد از بيمارستانهاي بيش از 100 تخت آغاز و تا پايان شهريور ماه ادامه یابد.

دکتر عاصمی درخصوص محورهای مورد ارزیابی گفت: در این دوره محورهاي مديريت و رهبري، ‌مشتركات كميته ها، بهبود كيفيت و هدايت يكپارچه غير باليني توسط ارزياب ارشد مديريتي و محورهاي: اورژانس، ‌حقوق گيرندگان خدمت، ‌ايمني بيمار و هدايت يكپارچه سازماني باليني توسط ارزياب ارشد باليني مورد بازديد و امتياز دهي قرار مي گيرد.

ایشان افزود: ارزيابان ارشدكارشناسان انتخاب شده از سوي وزارت بهداشت مي باشند كه از ساير دانشگاههاي علوم پزشكي كشور در تيم اعتبار بخشي حضور دارند.