• تاریخ انتشار : 1401/05/08 - 09:53
به همت اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان دانشگاه:

دور دوم مصاحبه با داوطلبان اجرای برنامه سلامت یار در بیمارستان ها انجام شد

دور دوم مصاحبه با داوطلبان اجرای برنامه سلامت یار در بیمارستان ها انجام شد

مصاحبه با نیروهای داوطلب معرفی شده توسط سازمان هلال احمر جهت اجرای برنامه سلامت یار در بیمارستان های مهدیه و شهدای تجریش انجام شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پیرو تفاهم نامه معاونت درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر کشور دور دوم مصاحبه جذب داوطلبان سلامت یار در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این مصاحبه استخدامی، زهرا قاسم زاده نماینده شعب شمیرانات سازمان داوطلبان هلال احمر و خانم کرمینماینده سازمان داوطلبان شعبه شهر ری به توجیه داوطلبان درخصوص چگونگی اجرای برنامه سلامت یار در بیمارستان پرداختند.

در ادامه شهره سادات میرباقری سرپرست اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان، زهرا فراهانی مسئول محترم واحد مددکاری اجتماعی بیمارستان شهدای تجریش و پروانه سلحشور نژاد مسئول واحد مددکاری اجتماعی بیمارستان مهدیه، وضعیت مشخصات فردی، شرایط اجتماعی و آموزش های فراگرفته داوطلبان را بررسی کردند.

در پایان، ضمن ارائه چندین نمونه از بیماران نیازمند به خدمات سلامت یاران، میزان آمادگی داوطلبین بر برنامه سلامت یار، وظایف سلامت یاران، موارد منع ورود توسط ایشان، چگونگی همکاری با مسئول مددکار اجتماعی بیمارستان و ارائه گزارش به صورت روزانه مورد ارزیابی قرار گرفت.

لازم به ذکر است پس از تائید نهایی داوطلبان، طی فرآیند اجرایی لازم در دانشگاه و بیمارستان ارائه خدمات سلامت یاران در بیمارستان آغاز می شود.

گفتنی است دور دوم مصاحبه جذب نیروهای داوطلب سلامت یار معرفی شده توسط سازمان هلال احمر جهت اجرای برنامه سلامت یار در روز چهارشنبه 5 مردادماه برگزار شد.

• کد خبر : 119408