• تاریخ انتشار : 1397/06/27 - 08:20

دوره ICU ویژه پرستاران مناطق کم برخوردار توسط مدیریت پرستاری دانشگاه برگزار شد

دوره ICU ویژه پرستاران مناطق کم برخوردار توسط مدیریت پرستاری دانشگاه برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: دوره کوتاه مدت حرفه ای ICU  جنرال ویژه پرستاران توسط مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با هماهنگی معاونت پرستاری وزارت بهداشت و همکاری دفتر پرستاری بیمارستان دکتر مسیح دانشوری و سایر مراکز در سالن همایش امیرکبیر تشکیل شد.

دوره مذکور از تاریخ 17 لغایت 22 شهریور ماه در قالب یک دوره 6 روزه؛ که سه روز ابتدایی آن بصورت تئوری در بیمارستان مسیح دانشوری و 3 روز پایانی بصورت عملی و در ۵بیمارستان امام حسین (ع)، شهید مدرس، لقمان حکیم، شهدای تجریش و دکتر مسیح دانشوری برگزار شد.

به گزارش مدیریت پرستاری دانشگاه، بدلیل وجود بیمارستان های تخصصی و فوق تخصصی، استادان و اعضا هئیت علمی و پرستاران خبره در بخش های ویژه بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، برگزاری دو دوره آموزش مراقبت های پرستاری حرفه ای ویژه (ICUجنرال) با سطح مراقبتی 2 در دوسال اخیر توسط مدیریت پرستاری و همکاری بیمارستان مسیح دانشوری  برای حدود 70 نفر از پرستاران ICU  کار مراکز تابعه، درخواست معاونت پرستاری وزارت بهداشت برای توانمندسازی پرستاران  بخش های ویژه مناطق کم برخوردار از این دانشگاه انجام شد.

این دوره آموزشی باتوجه به پتانسیل موجود در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و امکانات تخصصی جهت آموزش دورهICU   برای ۳۰نفر از پرستاران شاغل در بخش های ویژه بیمارستانی استان های خوزستان، هرمزگان و ایلام برگزار شد.

دراین دورهمحورهایی نظیر: استانداردهای بخشICU، ملاحظات اخلاقی و قانونی مراقبت از بیمار درICU، اصول انتقال بیمار به / از بخش مراقبت ویژه، اورژانس های قلب، ریه، گوارش، نفرولوژی، نورولوژی، تفسیر گازهای خونی، استانداردهای کنترل عفونت در بخشICU، بررسی سلامت و سیستم ها در بخش های ویژه، بررسی بالینی، روش های تشخیصی تهاجمی و غیر تهاجمی در بیمارانICU، مدیریت راه هوایی، اصول ساکشن کردن، مانیتورینگ همودینامیک، مراقبت از انواع کاتترها، پیشگیری و درمان زخم فشاری و... بصورت تئوری و دستگاه تهویه مکانیکی و آشنایی با مدهای جدید وweaning    بیماران و مراقبت های پرستاری از بیمارICU ، موارد استفاده ، طریقه کاربرد و تنظیم دستگاه ونتیلاتور، نحوه وصل و اکستیوب   کردن  بیمار به دستگاه تهویه مکانیکی  و... به صورت تئوری و عملی در ۵بیمارستان امام حسین (ع)، شهید مدرس، لقمان حکیم، شهدای تجریش و دکتر مسیح دانشوری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین مدیریت پرستاری دانشگاه در حال برنامه ریزی برای برگزاری دوره های دیالیز، اورژانس، CCUدر آینده در راستای توانمند سازی سایر پرستاران مناطق مذکور  می باشد.