• تاریخ انتشار : 1402/07/29 - 10:45
اداره تأمین و توزیع پزشکان برگزار کرد :

دوره آموزشی «آشنایی با قوانین و مقررات بکارگیری پزشکان در مراکز دولتی تابعه دانشگاه» توسط اداره تأمین و توزیع پزشکان برگزار شد

آشنایی با قوانین و مقررات بکارگیری پزشکان در مراکز دولتی تابعه دانشگاه

دوره آموزشی « آشنایی با قوانین و مقررات بکارگیری پزشکان در مراکز دولتی تابعه دانشگاه» توسط اداره تأمین و توزیع پزشکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به منظور تبادل نظر تعدادی از مراکز آموزشی و درمانی تابعه دانشگاه جلسه هم اندیشی در روز چهارشنبه ۲۶ مهرماه در معاونت درمان تشکیل شد.

در این جلسه ابتدا آقای فتوت، رئیس امور اداری و عمومی معاونت درمان ضمن خوشامدگویی به مدعوین بر ضرورت ایجاد کمیته نیروی انسانی در مراکز تابعه تأکید کرد.

سپس خانم دکتر بنی جمالی رئیس اداره تأمین و توزیع پزشکان با اشاره به نیاز به هماهنگی و هم اندیشی و مرور بخشنامه‌های ابلاغی جدید در راستای خدمت رسانی مناسب و تکریم ارباب رجوع، توضیحاتی راجع به انواع مختلف بکارگیری و اشتغال پزشکان و امور مربوط به ایشان ارائه کرد.

در ادامه این جلسه که با حضور رؤسای امور اداری، کارگزینی و کارشناسان معاونت درمان ۱۰ بیمارستان تابعه و مدعوین حوزه مدیریت توسعه دانشگاه برگزار گردید، بخشنامه‌ها و فرایندهای مختلف توسط کارشناسان اداره مذکور (خانم‌ها اسلامی، بهمنی، تبرزن و قمری) بصورت مبسوط، تخصصی و فرایندی در ۴ بخش مطرح و در پایان هر بخش،   مورد پرسش و پاسخ قرار گرفت.

خانم دکتر بنی جمالی، در پایان بر ضرورت تشکیل جلسات و کارگاه‌های آموزشی به لحاظ هماهنگی بیشتر در مورد اجرای بخشنامه‌های قانونی همزمان با تسریع در فرایندهای مربوطه و تلاش در جهت افزایش رضایتمندی و جذب پزشکان تأکید نموده و اعلام کردند جلسه آموزشی مشابهی برای سایر مراکز دولتی تابعه (۱۰ مرکز باقیمانده) طی دو هفته آینده برگزار خواهد شد.

به منظور دسترسی به مطالب عنوان شده، موضوعات بصورت خلاصه در پورتال معاونت درمان در دسترس قرار گرفته است. اینجا کلیک کنید

• گروه خبری : بیمارستان های دانشگاهی

تصویر