• تاریخ انتشار : 1398/04/29 - 14:50

دوره آموزشی با عنوان نشاط و شادکامی در زندگی ویژه پرسنل معاونت درمان برگزار شد

دوره آموزشی با عنوان نشاط و شادکامی در زندگی ویژه پرسنل معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: آموزش راه های افزایش شادی، تمرینات شادابی و مفاهیمی چون خانواده های موفق و ناموفق، الگوی سلامت روانی و هنجارهای آن، اثربخشی مداخلات روانی و عوامل موثر در گروه درمانی، نقش مهمی در ایجاد حس شادی پایدار و زمینه ساز یک زندگی خوب و ایده آل است.

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه با هدف برای اولین بار دوره آموزشی نشاط و شادکامی در زندگی را در قالب یک دوره 2 روزه ویژه پرسنل این معاونت با امتیاز بازآموزی عمومی برگزار کرد.

اولین دوره آموزشی مذکور در 11 تیرماه و دومین جلسه آن در روز سه شنبه 25 تیرماه با حضور 40 نفر از کارشناسان ستادی حوزه معاونت درمان تشکیل شد. و آقای سیف مدرس این کارگاه به آموزش های لازم درخصوص راه های دستیابی به نشاط و شادکامی در زندگی پرداخت.

شایان ذکر است روابط عمومی معاونت درمان 12 جلسه روانشناسی با 8 سرفصل متفاوت را با همکاری مرکز مشاوره و روانشناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تا پایان سال ویژه پرسنل این معاونت برنامه ریزی کرده است. که از تیرماه سال جاری در حال برگزاری است.