• تاریخ انتشار : 1400/05/16 - 11:36
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

دوره آموزشی شغلی تاب آوری در بحران کرونا ویژه مددکاران اجتماعی تابعه دانشگاه

دوره آموزشی شغلی تاب آوری در بحران کرونا ویژه مددکاران اجتماعی تابعه دانشگاه

دوره آموزشی شغلی تاب آوری در بحران کرونا توسط اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان دانشگاه برای مددکاران اجتماعی بیمارستان های دانشگاهی و غیردانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، شهره سادات میرباقری سرپرست اداره مددکاری اجتماعی ضمن قدردانی از زحمات مددکاران در این روزهای سخت کاری، درخصوص شرایط بحرانی بیماری کووید 19 در بیمارستان ها و لزوم ارائه خدمات مددکاران اجتماعی در حوزه های حمایت روانی اجتماعی از بیماران مبتلا به کرونا و بازماندگان متوفیان کرونا و خانواده های ایشان مطابق پروتکل های ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مطالبی را عنوان کرد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مددکاران اجتماعی، با مشکلات خانوادگی بیماران، عوارض اجتماعی اقتصادی ناشی از کرونا مانند بیکاری سرپرست خانوار، افزایش هزینه های زندگی، افزایش خشونت های خانگی، افزایش موارد خودکشی، افزایش مشکلات افراد بیخانمان مبتلا به سوء مصرف و... درگیر می باشند و این شرایط در افزایش فرسودگی شغلی ایشان تاثیر گذار است.

سرپرست اداره مددکاری معاونت درمان درخاتمه، توجه به کاهش فرسودگی شغلی را در شرایط بحران کرونا یک اولویت سیساتگذاری آموزشی و مدیریتی عنوان کرد.

سپس آقای دکتر امینی به ارائه توضیحاتی در خصوص تاب آوری در کودکان و نوجوانان، اختلال شایع در کودکان در دوران کرونا  مدل های تاب آوری، عوامل موثر بر تاب آوری، راهکارهای عملی برای افزایش تاب آوری و... پرداخت.

همچنین خانم دکتر ذبیحی نیز پیرامون تاب آوری در بزرگسالان و خود مراقبتی حرفه ای، تاثیر همه گیری بر حرفه های یاورانه، تاثیر  شرایط همه گیری بر مددکاران اجتماعی، علائم و نشانه های جسمی، روانی - شناختی، روانی - عاطفی، اجتماعی، معنوی و حرفه ای فرسودگی شغلی، خستگی ناشی از دلسوزی، ترومای نیابتی و درگیری بیش از حد با کار و تکنیک های مدیریت مراقبت از خود و .... مطالبی را بیان کرد.