• تاریخ انتشار : 1402/07/27 - 08:36

دوره آموزشی شوک و خونریزی در بارداری برگزار شد

به دلیل اهمیت توانمند سازی و ارتقاء مهارت های پرسنل مراکز درمانی تابعه، دوره آموزشی شوک و خونریزی در بارداری توسط معاونت درمان دانشگاه برگزار شد

دوره آموزش شوک و خونریزی در بارداری

به دلیل اهمیت توانمند سازی و ارتقاء مهارت‌های پرسنل مراکز درمانی تابعه، دوره آموزشی شوک و خونریزی در بارداری توسط معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این دوره آموزشی با هدف ارتقا سطح دانش، نگرش و مهارت فراگیران در زمینه مدیریت خونریزی‌های دوران بارداری و پس از زایمان در روز چهارشنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۲ در بیمارستان مهدیه تشکیل شد.

در این دوره ۱۰۰ نفر از گروه هدف شامل: ماما، پرستار، متخصص زنان و زایمان شاغل در بیمارستان‌های تابعه شرکت کردند.

مباحث اهمیت شوک و شناسایی عوامل خطر، خونریزی‌های سه ماهه اول، دوم و سوم منجر به شوک، خونریزی بعد زایمان، ترانسفوزیون خون و مدیریت شوک و تکنیک‌های جراحی توسط اعضای هیئت علمی زنان دانشگاه تدریس شد.

در انتهای دوره   نیز اساتید به سوالات مطرح شده توسط شرکت کنندگان پاسخ دادند

شایان ذکر است با توجه به این که خونریزی یکی از علل مهم موربیدیتی و یکی از پنج علت مهم مرگ مادر است، یادآوری می‌شود که این عامل قابل پیشگیری‌ ترین علت مرگ مادر نیز هست.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان

0 تعداد نظرات