• تاریخ انتشار : 1398/08/16 - 08:55
روابط عمومی معاونت درمان شهید بهشتی:

دوره تربیت مربی کلاس های « آمادگی برای زایمان» توسط معاونت درمان برگزار شد

اداره مامایی معاونت درمان با همکاری استادان هیات علمی گروه مامایی دانشگاه اقدام به برگزاری کارگاه سه روزه تربیت مربی کلاس های آمادگی برای زایمان کرد

دوره تربیت مربی کلاس های « آمادگی برای زایمان» توسط معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان شهید بهشتی: اداره مامایی معاونت درمان با همکاری استادان هیات علمی گروه مامایی دانشگاه اقدام به برگزاری کارگاه سه روزه تربیت مربی کلاس های آمادگی برای زایمان (دوره تکمیلی) کرد.

دوره سه روزه تربیت مربی مذکور از تاریخ 12 لغایت 14 آبان با حضور 30 نفر از مربیان کلاس های آمادگی برای زایمان شاغل در مراکز دانشگاهی در بیمارستان لقمان حکیم برگزار شد.

اهداف کلاس های آمادگی برای زایمان و مدیریت زایمان فیزیولوژیک،انتخاب نوع زایمان، توانبخشی بعد از زایمان و مروری بر روش های کاهش درد، فرایند آموزش بزرگسالان و تمرینات اسکلتی و عضلانی در بارداری و بعد از زایمان و مدیریت استرس در بارداری و تکنیک های تنفسی از جمله موضوعات مورد بحث در این دوره بود.

گفتنی است زمینه فرهنگی و اجتماعی خانواده و انتقال اطلاعات برای کاهش ترس و اضطراب از زایمان، آموزش ترفندهای کاهش عوارض و درد های ناشی از این دوره، از عوامل موثر در تسهیل موفقیت پذیرش بارداری و ترویج زایمان طبیعی می باشد. که هدف برگزاری دوره مذکور است.

در خاتمه، جلسه با بحث و تبادل نظر و انجام فعالیت های عملی به پایان رسید.