• تاریخ انتشار : 1402/07/26 - 08:31
در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت :

دوره تکمیلی تربیت مربی کلاس های آمادگی برای زایمان برگزار شد

این دوره تکمیلی با هدف تربیت مربی کارشناسان مامایی جهت آموزش کلاس های آمادگی برای زایمان برای مادران باردار و آمادگی بیشتر مدرسین در کلاس های آموزشی برنامه ریزی و اجرایی شد

دوره تکمیلی تربیت مربی کلاس های آمادگی برای زایمان

در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و با هدف اجرای سیاست‌های افزایش نرخ باروری و فرزند آوری، دوره تکمیلی تربیت مربی کلاس‌های آمادگی برای زایمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دوره تکمیلی ۱۸ ساعته تربیت مربی کلاس‌های آمادگی برای زایمان توسط معاونت درمان دانشگاه در بیمارستان مهدیه برای کارشناسان مامایی شاغل در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تشکیل شد.

این دوره تکمیلی با هدف تربیت مربی کارشناسان مامایی جهت آموزش کلاس‌های آمادگی برای زایمان برای مادران باردار و آمادگی بیشتر مدرسین در کلاس‌های آموزشی برنامه ریزی و اجرایی شد.

دوره تکمیلی تربیت مربی کلاس‌های آمادگی برای زایمان با حضور ۳ نفر از کارشناسان مامایی شاغل در بیمارستان‌ها که دوره ۶۰ ساعته تربیت مربی را گذرانده اند، برگزار شد.

آموزش‌های لازم توسط دو نفر از اعضا هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه ارائه و در آخر از شرکت کنندگان آزمون گرفته شد. پس از قبولی افراد شرکت کننده در این دوره، گواهی حضور توسط معاونت درمان صادر می‌شود.

گفتنی است دوره تکمیلی تربیت مربی کلاس‌های آمادگی برای زایمان در روز دوشنبه و سه شنبه مورخ ۲۴ و ۲۵ مهرماه در بیمارستان مهدیه تشکیل شد.

شایان ذکر است هدف از برگزاری کلاس‌های آمادگی برای زایمان، آماده کردن مادران باردار و افزایش شناخت وی نسبت به تغییرات به وجود آمده در دوران بارداری، همکاری در ارتقای سلامت خود و فرزند آینده‌اشو همچنین استفاده از مهارت‌هاییمانند تمرینات بدنی، تن آرامی و تمرکز، تمرینات تنفسی و اصلاح وضعیت جهت انجام زایمان طبیعی و فیزیولوژیک می‌باشد؛ تا مادران آینده بتوانند با توانمندی جسمی و اعتماد به نفس بیشتر، این مرحله از زندگی را با خاطره‌ایخوش طی نمایند.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان

تصویر

دوره تکمیلی تربیت مربی کلاس های آمادگی برای زایمان دوره تکمیلی تربیت مربی کلاس های آمادگی برای زایمان

0 تعداد نظرات