• تاریخ انتشار : 1393/08/26 - 14:59
  • بازدید : 2085

دومین جلسه رابطین آموزشی مراکز دانشگاهی در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: دومین جلسه رابطین آموزشی مراکز دانشگاهی با حضور خانم گرجی کارشناس آموزش دانشگاه در حوزه درمان، روز شنبه مورخ 24/8/93 در سالن جلسات معاونت درمان برگزار شد.

دومین جلسه رابطین آموزشی مراکز دانشگاهی در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: دومین جلسه رابطین آموزشی مراکز دانشگاهی با حضور گرجی کارشناس آموزش دانشگاه در حوزه درمان، روز شنبه مورخ 24/8/93 در سالن جلسات معاونت درمان برگزار شد.

ابتدا پس از ارائه گزارشی از عملکرد شش ماهه رابطین آموزشی در مراکز تحت فعالیت خود پیرامون چگونگی تدوین پودمان برای آموزش چهره به چهره و انتقال مهارت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در این جلسه محمودی رابط آموزش معاونت درمان و گرجی، به تفصیل درخصوص مسائل آموزشی کارکنان مطالبی را عنوان و به سوالات پاسخ دادند.

در پایان کلید نگارش پودمان برای آموزش چهره به چهره و انتقال مهارت زده شد و مقرر شد گام اول این مهم تا پانزدهم دی ماه محقق گردد.