• تاریخ انتشار : 1398/06/06 - 13:38

دومین جلسه کارگاه آشنایی با جستجو در متون پزشکی ویژه پرسنل معاونت درمان برگزار شد

دومین جلسه کارگاه " آشنایی با جستجو در متون پزشکی" ویژه کارشناسان بهداشتی و درمانی حوزه معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، کارگاه مذکور به همت مدیریت اقتصاد سلامت و آمار این معاونت در روز سه شنبه 5 شهریورماه تشکیل شد.

خانم دکتر ملیح کارشناس مدیریت اقتصاد سلامت در ابتدا درخصوص معرفی موتور جستجوی گوگل اسکالر، نحوه جستجوی علمی در این موتور جستجو، نحوه دستیابی به متن کامل مقالات و سایر نکات مرتبط مطالبی را بیان کرد.

سپس خانم دکتر مصطفوی دبیر کمیته تحقیق و توسعه نیز به آموزش دو شیوه جستجوی ساده و پیشرفته در پایگاه داده یی پاب مد و نکات کلیدی مرتبط پرداخت.

در خاتمه کارگاه به سوالات حاضرین در خصوص مباحث مطرح شده پاسخ لازم ارائه شد.

گفتنی است جلسه اول این کارگاه با حضور کارشناسان بهداشتی و درمانی معاونت درمان در تاریخ 28 مرداد ماه سالجاری برگزار شده است.