• تاریخ انتشار : 1394/02/23 - 09:15

دومین دوره آموزشی دستورالعمل پرداخت مبتنی بر عملکرد در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: دومین دوره آموزشی دستورالعمل پرداخت مبتنی بر عملکرد جهت سرپرستاران بیمارستان های دولتی تحت پوشش در معاونت درمان برگزار شد.

دومین دوره آموزشی دستورالعمل پرداخت مبتنی بر عملکرد در معاونت درمان برگزار شد

مدیر اداره پرستاری و مامایی در ابتدا با تاکید بر ضرورت اجرای دستورالعمل در بیمارستان ها، اجرای آنرا گام مهمی در جهت توزیع عادلانه درآمد و بالا رفتن انگیزه کارکنان عنوان نمود.

دکتر عظیمی در ادامه به بیان مطالبی پیرامون ساختار اجرایی این دستورالعمل در سطح وزارت بهداشت، دانشگاه ها و بیمارستان ها پرداخت.

در این دوره با توجه به حضور سرپرستاران بخش های بالینی، مفهوم و نحوه محاسبه درآمد قابل توزیع برای واحدهای تشخیصی-درمانی (شامل مفاهیم و نحوه محاسبه درامد مبنا، نحوه تعیین درصد سهم کارکنان غیر پزشک از درامد مبنای بخش، نحوه تعدیل کارانه و ...)، نحوه توزیع درامد قابل توزیع بین کارکنان یک واحد و محاسبات مربوط به امتیازات ساعات کاری موظف و غیر موظف موضوعاتی بود که توسط آقای قاسم خسروآبادی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در خاتمه دوره به سوالات و مشکلات بیمارستان ها در خصوص نحوه کار با سامانه قاصدک و مشکلات آنها در رابطه با نحوه محاسبات امتیازات موظف و غیر موظف کارکنان و بررسی حالات خاص، پاسخ های لازم ارائه شد.

• کد خبر : 19722