• تاریخ انتشار : 1395/02/28 - 14:52

دومین نشست مسئولین بیمه و درآمد بیمارستان های تابعه دانشگاه با بیمه های پایه در معاونت درمان

دومین نشست بيمه های پايه تامين اجتماعي، سلامت با مسئولين بيمه و درآمد بيمارستان هاي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي و كارشناسان معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

روابط عمومی معاونت درمان: دومین نشست بيمه های پايه تامين اجتماعي، سلامت با مسئولين بيمه و درآمد بيمارستان هاي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي و كارشناسان معاونت درمان دانشگاه در روز چهارشنبه 29 اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

در این نشست دکتر ملاجعفری سرپرست اداره اقتصاد درمان و استاندارد فن آوری سلامت، دکتر حاجی قاسمعلی مسئول خدمات درمانی و بیمارستانی، دکتر نوربخش سرپرست واحد بیماریهای خاص و سیدصالحی مسئول واحد مددکاری و نمایندگان بیمه های تامين اجتماعي و سلامت حضور داشتند.

در این نشست مسائل و ابهامات بيمارستان های دانشگاه و واحدهای بیماری خاص و مددکاری درخصوص بيمه، که طي نامه اي توسط معاونت درمان جمع آوری شده بود؛ با نمايندگان بيمه مطرح و پیرامون موارد مطرح شده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در خاتمه نشست مقرر شد مواردي كه نحوه پرداخت بيمه هاي پايه متفاوت مي باشد، در جلسات يكسان سازي بيمه هاي پايه مطرح و مشکلات پرداخت مرتفع گردد.