• تاریخ انتشار : 1397/12/15 - 09:10

دومین کارگاه آموزش احیاء پایه و پیشرفته اطفال به همت مدیریت پرستاری دانشگاه برگزار شد

دومین کارگاه آموزش احیاء پایه و پیشرفته اطفال به همت مدیریت پرستاری دانشگاه و واحد مراقبت¬های بالینی بیمارستان کودکان مفید برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: دومین کارگاه آموزش احیاء پایه و پیشرفته اطفال به همت مدیریت پرستاری دانشگاه و واحد مراقبت­های بالینی بیمارستان کودکان مفید برگزار شد.

کارگاه مذکور به دنبال دستورالعمل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و آموزش آبشاری احیاء اطفال به ارائه دهندگان خدمات مراقبت به اطفال در روزهای یکشنبه و دوشنبه 12 و 13 اسفندماه در بیمارستان کودکان مفید، مرکز احیاء اطفال دانشگاه تشکیل شد.

در این کارگاه دو روزه که پزشکان و کارشناسان پرستاری بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه حضور داشتند، مباحثی پیرامون تئوری و تمرینات عملی به کسب دانش و مهارت لازم در امر احیاء اطفال تدریس شد.

کارگاه دو روزه با مدیریت دکتر درخشان فر عضو هیئت علمی و فوق تخصص طب اورژانس اطفال، سرپرست مرکز احیاء اطفال و دبیر علمی کارگاه و با همکاری رئیس بیمارستان کودکان مفید و استادان کشوری احیاء اطفال انجام گرفت.

گفتنی است  مدیریت پرستاری دانشگاه با توجه به امکانات موجود و مصوبات کمیته کشوری احیاء اطفال و الزامات بسته خدمتی احیاء اطفال در مورد لزوم گذراندن دوره دو ساله  احیاء پایه و پیشرفته برای کلیه گروه­های هدف)پزشک، پرستار و ... )، مصمم است دوره­های ماهانه آموزش احیاء پایه و پیشرفته اطفال را در سطح دانشگاه اجراء کند.