• تاریخ انتشار : 1398/01/18 - 08:35

دکتر آقاجانی در سال جدید از معاونت درمان دانشگاه بازدید کرد

دکتر آقاجانی در سال جدید از معاونت درمان دانشگاه بازدید کرد

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه شنبه 17فروردین ماه در دیداری نوروزی با کارکنان معاونت درمان دانشگاه ملاقات و گفتگو کرد.

دکتر آقاجانی در این دیدار ضمن تبریک آغاز سال جدید از تلاش شبانه روزی واحدهای مختلف حوزه درمان قدردانی کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در دیدار نوروزی از بخش های مختلف درمان با اشاره به اهمیت مأموریت های دانشگاه در سال آتی، بر لزوم عزم جدی و تلاش مضاعف به منظور ایجاد تحول و ارتقای کیفیت خدمات تاکید کرد.

دکتر محمد آقاجانی، حضور در جمع کارکنان را مایه انگیزه و نشاط مضاعف دانست و ابراز امیدواری کرد در سال جدید شاهد به ثمر نشستن تلاش های مجموعه دانشگاه در راستای ارتقاء سلامت عمومی باشیم.

برای دیدن تصاویر اینجا را کلیک کنید.