• تاریخ انتشار : 1397/12/29 - 18:24

رئیس دانشگاه به همراه معاون درمان از بیمارستان مهدیه، لقمان و مرکز عملیات اورژانس دانشگاه بازدید کرد

در آستانه فرار رسیدن سال جدید، دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه دکتر میرهاشمی معاون درمان دانشگاه با حضور در بخش های مختلف مرکز پزشکی آموزشی و درمانی مهدیه و لقمان حکیم از روند ارائه خدمات درمانی بازدید کردند

روابط عمومی معاونت درمان: در آستانه فرار رسیدن سال جدید، دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه دکتر میرهاشمی معاون درمان دانشگاه، چهارشنبه ۲۹اسفندماه با حضور در بخش های مختلف مرکز پزشکی آموزشی و درمانی مهدیه و لقمان حکیم از روند ارائه خدمات درمانی بازدید کردند.

وی با حضور در بخش های اورژانس زنان، نوزادان، اورژانس جنرال، nicuو سایر بخش های تخصصی بیمارستان مهدیه ضمن عیادت از بیماران با کادر درمانی دیدار و نحوه ارائه خدمات را بررسی کرد.

دکتر آقاجانی همچنین با حضور در کلینیک ویژه بیمارستان مهدیه، بر ضرورت تسریع در روند تکمیل این بخش تاکید کرد و آن را گامی مهم در ارائه خدمات مطلوب تر به بیماران دانست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن بازدید از بخش تازه بازسازی شده نوزادان این بیمارستان دستور داد تا کلیه تجهیزات مورد نیاز تامین و این بخش در روز های آتی به بهره برداری برسد.

قابل ذکر است، بیمارستان فوق تخصصی زنان مهدیه موفق شده است از آغاز اجرای طرح تحول سلامت، زایمان طبیعی را به میزان ۶درصد افزایش دهد و سالانه بیش از ۶هزار تولد را در خدمات خود ثبت کند و روزانه بیش از حدود ۱۰۰۰نفر جهت دریافت خدمات تشخیصی و درمانی به این مرکز مراجعه می کنند.

در ادامه دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه معاون درمان دانشگاه ورییس مرکز فوریت ها از بخش های مختلف درمانی لقمان بازدید کرد.

دکتر آقاجانی ضمن بازدید از بخش های اورژانس و بخش های ویژه و عیادت از بیماران بر تداون خدمات در ایام نوروز تاکید کرد.

در ادامه همچنین روند پیشرفت پروژه های عمرانی مرکز نظیر توسعه بخش اورژانس، و ساختمان جدید درمانگاه و کلینیک ویژه مرکز مورد بازدید قرار گرفت.

در ادامه رییس دانشگاه و هیات همراه وارد مرکزEOC و مرکز عملیات اورژانس دانشگاه شد و بر روند ارایه خدمات به بیماران در کلیه مراکز درمانی و بیمارستان های دانشگاه نظارت کرد.

در این بازدید رییس دانشگاه ضمن برقراری ارتباط با فوریت های مراکز درمانی دانشگاه در جریان تعیین تکلیف بیماران بخش اورژانس قرار گرفت و در خصوص ترخیص یا بستری بیماران حاضر در این بخش ها دستورات لازم را صادر کرد.

وی همچنین از کلیه واحدهای اجرایی معاونت درمان و غذا دارو خواست تا روزانه وضعیت دارو و تجهیزات را رصد کنند تا در این ایام هیچ یک از مراکز با کمبود دارو و تجهیزات برای ارایه خدمات درمانی مواجه نشوند.