• تاریخ انتشار : 1396/06/21 - 13:35
  • بازدید : 2000

رسیدگی به مصدومان حادثه اتوبوس مسافربری ادامه دارد/ وضعیت سلامت حادثه دیدگان در کنترل است

رسیدگی به مصدومان حادثه اتوبوس مسافربری ادامه دارد

روابط عمومی معاونت درمان: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اعلام ارائه خدمات کامل تشخیصی و درمانی به حادثه دیدگان اتوبوس مسافربری در محور تهران- پردیس، حال عمومی آنها را رضایت بخش توصیف کرد.

دکتر خسرو رحمانی گفت: متاسفانه در این حادثه که حدود ساعت ۲ و ۳۰ دقیقه بامداد در نزدیکی پلیس راه جاجرود روی داد، ۱۱ نفر از مسافران که از کرج عازم ساری بودند در صحنه حادثه جان خود را از دست دادند و ۲۹ نفر از مصدومین توسط اورژاس تهران و هلال احمر به مراکز درمانی منتقل شدند.

دکتر رحمانی با اشاره به ارائه خدمات تخصصی تشخیصی و درمانی برای مصدومین حادثه اظهار داشت: هم اکنون ۷ نفر از حادثه دیدگان در بیمارستان شهدای تجریش و ۱۲ نفر نیز در بیمارستان امام حسین(ع) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تحت درمان می باشند. وی افزود: ۵ نفر نیز به بیمارستان بعثت نهاجا و ۵ نفر دیگر به بیمارستان فیروزگر منتقل شده اند.

به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، یکی از مصدومین بستری در بیمارستان شهید لواسانی نیز به منظور دریافت خدمات درمانی بیشتر، به بیمارستان امام حسین(ع) منتقل شده است.

دکتر رحمانی خاطر نشان کرد: در بازدیدهای صورت گرفته از مراکز درمانی، سی تی اسکن مغزی، قفسه سینه و شکم انجام شده و خوشبختانه هیچکدام از مصدومان دچار عارضه جدی مغزی نشده اند.

وی عمده آسیب ها را در حوزه شکستگی نواحی مختلف بدن و آسیب های شکمی و قفسه سینه دانست که برخی از مصدومان هم اکنون کاندید اعمال جراحی در این نواحی هستند. رحمانی افزود: افرادی نیز دچار آسیب اندام های صورت شده اند که پس از کنترل وضعیت و از بین رفتن ریسک ضایعات مغزی، برای ترمیم و انجام جراحی ها پلاستیک به مراکز تخصصی منتقل خواهند شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه ۲۰ تن از مصدومان مرد و ۹ نفر خانم هستند گفت: در بین حادثه دیدگان سه نفر کودک وجود دارد که هم اکنون در وضعیت مطلوبی قرار دارند و اقدامات درمانی برای آنها انجام شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن ابزار تأسف از حادثه ناگوار امروز، و ابلاغ پیام همدردی خود و رئیس دانشگاه به بازماندگان این حادثه، بر تداوم خدمات درمانی به مصدومین تأکید کرد و اظهار داشت: متخصصین طب اورژانس، رادیولوژی و جراحان مغز واعصاب، عمومی و سایر تخصص ها با حضور در مراکز درمانی در حال طی مراحل تشخیص و درمان می باشند.

دکتر رحمانی همچنین با اشاره به صعب العبور بودن منطقه حادثه، از تیم های امدادی هلال احمر و اورژانس تهران برای انتقال مصدومین قدردانی کرد.