• تاریخ انتشار : 1398/05/01 - 08:01

رییس دانشگاه به همراه معاون درمان از ارایه خدمات دربیمارستان شهید مدرس بازدید کرد

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه معاون درمان ضمن بازدید از بیمارستان‌ شهید مدرس و عیادت از بیماران، با گروه قلب و عروق وگروه جراحي قلب دیدار و درجریان نحوه ارایه خدمات این بیمارستان قرار گرفت

معاونت درمان: رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه معاون درمان ضمن بازدید از بیمارستان‌ شهید مدرس و عیادت از بیماران، با گروه قلب و عروق و گروه جراحي قلب دیدار و درجریان نحوه ارایه خدمات این بیمارستان قرار گرفت.

دکتر محمد آقاجانی رییس دانشگاه صبح روز یکشنبه ۳۰ تیرماه، ضمن دیدار و گفت و گو با گروه قلب و عروق و گروه جراحی قلب از بخش‌های مختلف بیمارستان شهید مدرس بازدید؛ و از روند خدمت رسانی به بیماران و کمبودها نیز مطلع شد.

رییس دانشگاه در این بازدید از بیماران بستری در بخش های اورژانس، قلب مردان، آنژیوگرافی، سی سی یو، آی سی یو، جراحی قلب، آی سی یو جراحی قلب، آی سی یو جنرال، اکو کادیوگرافی عیادت و از ساختمان در حال بازسازی اورژانس نیز بازدید کرد.

رییس دانشگاه در ادامه ضمن گفت و گو با رئیس و مدیر بیمارستان، بیماران و همراهان در جریان روند و کیفیت خدمات رسانی به بیماران قرار گرفت و در خصوص رفع کمبودها و نیازهای این مرکز درمانی راهکارهای لازم را ارئه داد.

دکتر آقاجانی در بخش دیگری از این دیدار طی نشستی با گروه قلب و عروق و  گروه جراحي قلب، ارایه خدمات در بخش های تخصصی و فوق تخصصی سانتر قلب را ارزشمند و یکی از افتخارات دانشگاه توصیف کرد.

وی با اشاره به تعدد اعمال پیچیده جراحی قلب که از سراسر کشور و یا کشورهای همجوار به مرکز شهید مدرس ارجاع داده می شود، کیفیت بالای اعمال جراحی قلب و عروق در کودکان و بالغین در این مرکز را یادآور شد.

رییس دانشگاه با تاکید بر اهمیت توسعه ارایه خدمات قلبی و عروقی در این مرکز ضرورت کار تیمی را مورد توجه قرار داد.

وی در دیدار با کارکنان بیمارستان شهید مدرس ضمن قدردانی از تلاشهای شبانه روزی کادر درمان، خدمت به بیماران را ارزشمند و کاری خداپسندانه دانست و از کارکنان این مراکز درمانی خواست در ارائه خدمت به بیماران نهایت سعی و تلاش خود را بکار گیرند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در این دیدار اعضای گروه در باره مواردی همچون متوسط تعداد تخت های ثابت و شناور، توسعه اورژانس، بازسازی و تامین تجهیزات، ارتقای گروه، جذب نیروی انسانی، سیستم هوشمند بیمارستانی، ارتقا آموزش و توسعه تخت های بیمارستانی مواردی را مطرح کردند