• تاریخ انتشار : 1392/06/23 - 08:55
امامی رضوی:

زمان شروع دوباره پزشک خانواده معلوم نیست

سید حسن امامی رضوی، با بیان اینکه تعرفه های ارایه خدمات مصوب دولت است و باید اجرایی شود، افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با مراجعه به بیمارستان ها و با پیگیری شکایات مردمی از طریق سامانه 1490 نظارت فعالی بر خدمات بیمارستان ها دارد.

زمان شروع دوباره پزشک خانواده معلوم نیست

به گزارش معاونت درمان به نقل از خبرگزاری دانشجو؛ سید حسن امامی رضوی، با بیان اینکه تعرفه های ارایه خدمات مصوب دولت است و باید اجرایی شود، افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با مراجعه به بیمارستان ها و با پیگیری شکایات مردمی از طریق سامانه 1490  نظارت فعالی بر خدمات بیمارستان ها دارد.

وی اظهار داشت: وزارت بهداشت با توانایی که دارد نظارت خود را به طور جدی پیگیری می کند.

آمادگی اجرای پزشک خانواده را داریم

امامی رضوی درباره آغاز به کار پزشک خانواده در دولت یازدهم بیان داشت: ما آمادگی آغاز این طرح را داریم اما به دلیل شروع فعالیت دولت جدید و مستقر نشدن معاونت های وزارت بهداشت نمی توان به طور دقیق زمان آغاز مجدد آن را تخمین زد.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های غیردانشگاهی