• تاریخ انتشار : 1400/02/18 - 08:54
قابل توجه موسسات پزشکی :

سامانه ثبت نام کارکنان موسسات پزشکی برای تزریق واکسن کرونا اعلام شد

ثبت نام کلیه کارکنان موسسات پزشکی برای تزریق واکسن کرونا آغاز شد

سامانه ثبت نام برای تزریق واکسن کرونا به کارکنان موسسات پزشکی دارای پروانه اعم از منشی، کادر اداری، خدمات و ...  اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: مسئولین فنی و کارشناس پروانه دار دفاتر کار می توانند با صحت و دقت و رعایت امانتداری در سایت سازمان نظام پزشکی  ثبت نام کنند.

موسسات پزشکی شامل مراکز جراحی محدود، درمانگاه های عمومی و تخصصی، دندانپزشکی، مراکز جامع توانبخشی، آمبولانس خصوصی، فیزیوتراپی، ارتوپدی فنی، مراکز مراقبت در منزل، عینک طبی، دفاتر کار و ... است.

برای ثبت نام از اینجا وارد شوید.