• تاریخ انتشار : 1393/03/07 - 12:44

ستاد مرکزی تحول نظام سلامت استان تهران با حضور دکتر آقاجانی برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران با حضور دکتر آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت در صبح روز چهارشنبه مورخ 7/3/93 در سالن جلسات مرکزی ستاد تحول مستقر در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید.

ستاد مرکزی تحول نظام سلامت استان تهران با حضور دکتر آقاجانی برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران با حضور دکتر آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت، دکتر امامی رضوی قائم مقام وزیر در امور دانشگاه ها، دکتر رضوی رئیس اداره کل نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت، روسا و معاونین درمان، توسعه و غذا و دارو سه دانشگاه علوم پزشکی مستقر در پایتخت و مدیران ستادی طرح تحول نظام سلامت در صبح روز چهارشنبه مورخ 7/3/93 در سالن جلسات مرکزی ستاد تحول مستقر در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید.

دکتر آقاجانی درخصوص افزایش پرداختی حق الزحمه پرسنل درمانی با آغاز طرح گفت: با آغاز اجرای طرح به فعالیت های روتین پرسنل، موردی اضافه نشده است، بلکه نحوه مدیریت امور نسبت به قبل تغییر کرده است، البته تخصیص بودجه یی در ستاد کشوری در دست بررسی است که تنها برای افرادی که بطور خاص فعالیت ویژه یی در اجرای طرح داشته اند در نظر گرفته شده است.

ایشان در مورد طولانی شدن زمان بستری بیماران به دلیل تاخیر در انجام تصویربرداری خصوصا MRIو S.T.SCAN و اخذ جواب آزمایش بیماران در بیمارستان ها خاطر نشان کردند: طولانی شدن زمان انجام تصویربرداری جهت بیماران بستری با اصل طرح منافات دارد؛ نباید بیمار به خاطر اعمال تصویربرداری و یا انجام آزمایش های لازم مدت ها در بخش بستری بماند، این امر علاوه بر آنکه زمان بستری را طولانی تر و رضایت مندی بیماران را پایین می آورد، هزینه های بیمارستان را بدون دلیل افزایش میدهد.

ایشان در ادامه یاد آور شدند: نقشه ارجاع بیماران در امور تصویربرداری و آزمایشگاهی بطور جدی خصوصا در شهر تهران شکل نگرفته است و حساسیت بیمارستان ها در خصوص اینکه نباید بیماران به هنگام بستری معطل این امور شوند، یکی از نقاط ضعف جدی است، اگر به سرعت این مورد را برطرف نکنیم، بر روی بسیاری از نتایج مثبت تاثیر خواهد داشت؛ و تبدیل به پاشنه آشیل طرح خواهد شد.

ایشان با آغاز ارزیابی های هتلینگ بیمارستان ها ضمن درخواست همکاری کلیه بیمارستان ها در وارد نمودن اطلاعات در پورتال کشوری مربوطه، درخصوص اهمیت این ارزیابی ها و کسب اطلاعات محیطی مطالبی را بیان داشتند؛ ایشان وارد نمودن این اطلاعات را کمک مهمی برای ستاد کشوری در جهت رفع مشکل کمبود پرسنل درمانی خواندند.

در این جلسه پیرامون سامانه 1590، نحوه نظارت ناظرین ستاد کشوری، راهکارهای جبران تامین نیروی انسانی، نحوه هماهنگی های منسجم تر با بیمه ها، بحث پزشکان مقیمی، نقشه ارجاع بیماران، مباحث مربوط در حوزه دارو بحث و تبادل نظر صورت گرفت و راهکارهای لازم در دستور کار قرار گرفت.