• تاریخ انتشار : 1396/04/03 - 10:19

سرپرست بیمارستان قرچک منصوب شد/ آخرین تلاشها تا افتتاح نخستین بیمارستان شهرستان قرچک

آخرین تلاشها تا افتتاح نخستین بیمارستان شهرستان قرچک

روابط عمومی معاونت درمان: طی حکمی از سوی دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سرپرستی و مسئولیت راه اندازی بیمارستان قرچک به دکتر حسین لیاقتدار واگذار شد.

دکتر رحمانی در این حکم خطاب به دکتر لیاقتدار، بکارگیری نیروهای کاردان، متعهد و دلسوز برای راه اندازی هرچه سریعتر بیمارستان را خواستار شده است.

بهره گیری از امکانات و منابع و برنامه ریزی اصولی برای بهره برداری از بیمارستان نیز بخش دیگری از مأموریت دکتر لیاقتدار در سمت جدید می باشد.

شایان ذکر است دکتر حسین لیاقتدار هم اکنون سرپرست شبکه بهداشت و درمان قرچک می باشد که با حفظ سمت و با موافقت ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان سرپرست و مسئول راه اندازی بیمارستان قرچک منصوب شده است.