• تاریخ انتشار : 1398/04/28 - 15:19

سمینار 3 روزه شیر مادر توسط اداره مامایی معاونت درمان برگزار شد

سمینار 3 روزه شیر مادر با همکاری اداره مامایی معاونت درمان و گروه آموزش بیمارستان لقمان حکیم از 25 تیرماه تا 27 تیرماه در بیمارستان لقمان حکیم برگزار شد

سمینار 3 روزه شیر مادر توسط اداره مامایی معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: سمینار 3 روزه شیر مادر با همکاری اداره مامایی معاونت درمان و گروه آموزش بیمارستان لقمان حکیم از 25 تیرماه تا 27 تیرماه در بیمارستان لقمان حکیم  برگزار شد.

سمینار مذکور در راستای ترویج تغذیه با شیر مادر و با حضور استادان انجمن شیرمادر، اعضای هیئت علمی دانشگاه و 220 شرکت کننده از کلیه مراکز دانشگاهی، غیردانشگاهی و خصوصی تحت پوشش دانشگاه تشکیل شد.

در این سمینار استادان ضمن بیان مطالبی پیرامون تماس پوست با پوست در ساعت اول تولد، وضعیت های شیردهی، بیماریهای نوزاد و مادر، تغذیه نوزاد نارس، مراقبت کانگوروی، مشاوره شیر دهی، شیر دهی در شرایط خاص نوزاد متابولیک و هیپو گلیسمی و...  به بحث و تبادل نظر پرداختند.

شایان ذکر است دراین سمینار سه پانل با عناوین سیاست های بیمارستان دوستدار کودک، حمایت مداوم از مادر شیر ده، شیر دهی و موارد خاص مادری برگزار شد.