• تاریخ انتشار : 1397/08/05 - 12:06

سمینار یک روزه شوک و هموراژی توسط اداره مامایی معاونت درمان برگزار شد

سمینار یک روزه شوک و هموراژی توسط اداره مامایی معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: سمینار یک روزه " شوک و هموراژی" توسط اداره مامائی معاونت درمان و با همکاری گروه پریناتولوژی دانشگاه در بیمارستان شهداء تجریش برگزار شد.

سمینار مذکور با هدف پیشگیری از مرگ مادران باردار در دانشگاه  علوم پزشکی شهید بهشتی در روز پنج شنبه 3 آذرماه با حضور متخصصین زنان و زایمان و ماماها از 45 بیمارستان دولتی و خصوصی تشکیل شد.

خونریزی های سه ماهه اول، دوم، و سوم و درمان آنها، تعریف پاتوفیزیولوژی شوک، اصول اولیه احیاء و شوک همورازیک، موربیدیتی و مورتالیتی ناشی از خونریزی و زایمان از موضوعاتی بود که توسط استادان دانشگاه مطرح شد.

در خاتمه پس از بیان مطالب ارائه شده به سوالات و ابهامات مدعوین پاسخ های لازم ارائه شد.