• تاریخ انتشار : 1397/05/03 - 13:51

سمینار یک روزه پره اکلامپسی و ترومبوآمبولی در بارداری توسط اداره مامایی برگزار شد

سمینار یک روزه پره اکلامپسی و ترومبوآمبولی در بارداری توسط اداره مامایی و با همکاری گروه زنان دانشگاه برگزار شد

سمینار یک روزه پره اکلامسی و ترومبوآمبولی در بارداری توسط اداره مامایی برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: سمینار یک روزه پره اکلامپسی و ترومبوآمبولی در بارداری توسط اداره مامایی و با همکاری گروه زنان دانشگاه در روز سه شنبه 2 مردادماه برگزار شد.

سمینار مذکور در راستای کاهش مرگ و میر و موربیدیتی مادران باردار و با حضور متخصصین زنان و ماماهای 43 بیمارستان دولتی و خصوصی تحت پوشش دانشگاه در بیمارستان شهداء تجریش تشکیل شد.

در این سمینار استادانی از رشته های زنان و زایمان و پریناتولوژی پیرامون درمان و تشخیص پره اکلامپسی، آمبولی بارداری و روش های تشخیص، آموزش به بیمار در پره اکلامپسی و ترومبوآمبولی و مطالب مرتبط با این حوزه مطالبی ارائه کردند.

در خاتمه پس از ارائه مطالب، استادان در نشستی به پرسش های مدعوین پاسخ های لازم را ارائه کردند.