• تاریخ انتشار : 1393/10/29 - 13:14
  • بازدید : 2030

سومین جلسه رابطین آموزش مراکز دانشگاهی در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: سومین جلسه رابطین آموزش مراکز دانشگاهی با حضور دکتر فغانی سرپرست آموزش کارکنان دانشگاه در روز چهارشنبه مورخ 24/10/93 در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

سومین جلسه رابطین آموزش مراکز دانشگاهی در معاونت درمان برگزار شد

در آغاز این جلسه که رابطین آموزش مراکز دانشگاه حضور داشتند، خانم محمودی رابط آموزش معاونت درمان پیرامون اهمیت آموزش در محل کار به تفصیل آموزش هایی را به گروه ارائه کرد.

در ادامه ایشان چگونگی تهیه لیست توانمندی مشاغل که پایه و اساس هر نیازسنجی و آموزش است را بصورت مشروح بیان کرد.

سپس دکتر فغانی به ارائه مطالبی درخصوص نحوه اجرای آموزش در محل پرداختند و راهکارهایی را در اجرایی نمودن این آموزش ها عنوان کرد.

در پایان این نشست به سوالات رابطین پاسخ و پیرامون موارد مطرح شده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.