• تاریخ انتشار : 1393/07/28 - 14:16

سومین مرحله کارگاه های آموزشی ویژه نمایندگان طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان ها برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: سومین مرحله کارگاه های آموزشی اجرای دستورالعمل ها و آئین نامه های ابلاغی طرح تحول نظام سلامت طی 3 جلسه از 16 مهر ماه لغایت 22 مهرماه سال جاری با حضور روسای امور اداری، مالی و بیمه گری بیمارستان های مشمول طرح در سالن جلسات معاونت درمان برگزار گردید.

سومین مرحله کارگاه های آموزشی ویژه  نمایندگان طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان ها برگزار شد

آقای سالاری سرپرست اداره نظارت و بازرسی و دبیر ستاد طرح تحول نظام سلامت معاونت درمان دانشگاه ضمن بیان سخنانی به تشریح اهداف برگزاری این جلسات پرداخت. وی ایجاد هماهنگی در راستای اجرای مناسب بسته ها و ارایه  اهداف  طرح تحول سلامت به تک تک پرسنل درگیر در اجرای آن را از اهداف این کارگاهها خواند و از شرکت کنندگان خواست در زمینه ارائه اهداف این طرح به همکاران خود و توجیه آنان از هیچ تلاشی فروگذاری نکنند.

در این جلسات دکتر هاشمی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، خانم سید صالحی مسئول واحد مددکاری، آقای زیاری کارشناس ارشد اداره نظارت و بازرسی به ترتیب پیرامون مباحث بسته مقیمی، بسته ارتقای کیفیت ویزیت و بسته های ارتقای کیفیت هتلینگ و کاهش فرانشیز مطالبی را بیان داشتند.

گفتنی است در کارگاه های مذکور ضمن تشریح آخرین دستورالعمل ها و آئین نامه های اجرایی طرح، مشکلات مراکز درخصوص بسته های اجرا شده مورد ارزیابی قرار گرفت و راهکارهای اجرایی ارائه گردید.