• تاریخ انتشار : 1401/09/27 - 07:44
به همت مدیریت پرستاری و مامایی دانشگاه :

سومین کمیته مدیریت درمان بیماران سکته حاد مغزی برگزار شد

سومین کمیته مدیریت درمان بیماران سکته حاد مغزی برگزار شد

سومین کمیته مدیریت درمان بیماران سکته حاد مغزی ( برنامه 724 ) توسط مدیریت پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بیمارستان امام حسین ( ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کمیته مدیریت درمان بیماران سکته حاد مغزی (برنامه  724) با محوریت پیگیری اجرای مصوبات جلسات قبل و بررسی چالش هایاجرای برنامه در مراکز، با حضور مسئولین سه مرکز مجری برنامه برگزار شد.

کمیته 724 دانشگاه، با حضور دبیر کمیته 724 دانشگاه، پزشکان بخش نورولوژی، طب اورژانس و دبیران کمیته های علمی، مدیران پرستاری سه بیمارستان لقمان حکیم، شهداء تجریش و امام حسین (ع)، نماینده مرکز فوریت های پیش بیمارستانی مرکز اورژانس تهران و کارشناس معاونت درمان تشکیل شد.

دکتر احسان شریفی پور دبیر کمیته 724 دانشگاه و رئیس بخش استروک ( SCU) بیمارستان شهدای تجریش در این کمیته، ضمن ارائه نظرات پیشنهادی و اعلام افتتاح بخش استروک مرکز شهداء تجریش با 12 تخت، گزارشی از افزایش پذیرش بیماران 724 در چند ماه گذشته در آن مرکز ارائه کرد.

سپس سپس سایر مدعوین به بیان اهم مشکلات مراکز خویش در اجرای برنامه پرداخته و خواستار رفع نواقص و مشکلات پیش روی برنامه شدند.

در پایان جلسه، پیشنهاداتی جهت رفع مشکلات موجود در اجرای برنامه ارائه شد.

شایان ذکر است سکته مغزی اولین علت مرگ و دومین علت ناتوانی در کشور است. با راه اندازی واحد های مراقبت ویژه سکته حاد مغزی(SCU)علاوه بر کاهش مرگ و میر و عوارض ناتوان کننده سکته های مغزی، هزینه های ناشی از بستری و مراقبت های این بیماران به طور معناداری کاهش می یابد.

گفتنی است سومین کمیته مدیریت درمان بیماران سکته حاد مغزی ( برنامه 724 ) در روز سه شنبه 22 آذرماه 1401 در بیمارستان امام حسین (ع) برگزار شد.