• تاریخ انتشار : 1393/11/26 - 10:43

سی امین کمیته مرگ مادر باردار با حضور دکتر رضایی در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: در راستای اجرای نظام مراقبت مرگ مادر، سی امین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ مادر باردار در صبح روز دوشنبه مورخ20/11/93 در معاونت درمان برگزار گرديد.

سی امین کمیته مرگ مادر باردار با حضور دکتر رضایی در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: در راستای اجرای نظام مراقبت مرگ مادر، سی امین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ مادر باردار با حضور دکتر رضایی مشاور معاون درمان در صبح روز دوشنبه مورخ20/11/93 در این معاونت برگزار گرديد.

در این جلسه که دکتر رضوانی معاونی بالینی و تشریح پزشکی قانونی استان تهران، خانم دکتر حسینی مدیر گروه زنان و خانم دکتر اهدایی وند مدیر گروه بهداشت خانواده و جمعی از اساتید دانشگاه و کارشناسان معاونت بهداشت، درمان و آموزش حضور داشتند، در ابتدا دكتر رضایی ضمن خير مقدم و تبریک ایام مبارک دهه فجر و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، پیرامون کلیات نظام مراقبت مرگ مادر در دانشگاه  و شاخص MMR مطالبی را عنوان کردند.

ایشان یادآور شدند: با توجه به اینکه شاخص MMR یکی از شاخص های مهم توسعه است و می بایست تا سال 94 در سطح کشور به 15 در 100 هزار تولد زنده برسیم از کلیه اساتید خواست تا مثل همیشه در راستای ارتقای سلامت این کشور تلاش کنند.

در ادامه اساتید به  بررسی علل مرگ پنج مادر باردار در حوزه  دانشگاه پرداختند و راهکارهای کاهش مرگ مادر بحث و بررسی شد.