• تاریخ انتشار : 1394/12/16 - 10:40

سی و دومین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ و میر مادران باردار با حضور معاون درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: سی و دومین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ و میر مادران باردار با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در روز چهارشنبه 12 اسفندماه در این معاونت برگزار شد.

این جلسه که در راستای اجرای سیاست های کاهش مورتالیتی مادران باردار در دانشگاه تشکیل شد؛ دکتر رحمانی معاون درمان ضمن بیان مطالبی درخصوص اهداف ارتقاء سلامت مادر و نوزاد، تشکیل اداره مامایی و چارت آن و جذب نیروی مامایی برای مراکز تابعه را از اقدامات اخیر این معاونت عنوان کرد.

دکتر رحمانی لزوم تشکیل منظم و مستمر کمیته ها و پیگیری مصوبات آنها را در مراکز تابعه یکی از اولویت های مهم اداره جدید مامایی خواند.

همچنین پس از بیان مطالبی در رابطه با نظام مراقبت مرگ مادری و شاخص MMRتوسط دکتر رضایی، اساتید به بررسی علل مرگ شش مادر باردار پرداختند.

در خاتمه راهکارهای کاهش مرگ مادر مورد بحث و تبادل قرار گرفت.

گفتنی است در این نشست دکتر رضایی مشاور معاون درمان دانشگاه، دکتر عظیمی مدیر اداره پرستاری و مامایی، دکتر حسینی مدیرگروه زنان، دکتر اهدایی وند مدیر گروه بهداشت خانواده و نماینده معاونت آموزشی، دکتر مرید نیا، دکتر بحرینی نماینده پزشکی قانونی، سایر اساتید و کارشناسان معاونت بهداشت و درمان حضور داشتند.