• تاریخ انتشار : 1393/05/29 - 16:09

سیزدهمین جلسه ستاد تحول مرکزی استان تهران با حضور دکتر امامی رضوی تشکیل شد

روابط عمومی معاونت درمان: سیزدهمین جلسه ستاد تحول مرکزی استان تهران با حضور دکتر امامی رضوی قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاهها در صبح روز چهارشنبه مورخ 29/5/93 در ساختمان حافظ تشکیل شد.

سیزدهمین جلسه ستاد تحول مرکزی استان تهران با حضور دکتر امامی رضوی تشکیل شد

در این جلسه که روسای سه دانشگاه علوم پزشکی استان تهران، دکتر رضوی رییس اداره کل نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت، معاونین درمان، توسعه و غذا و دارو سه دانشگاه مستقر در پایتخت، دکتر فرسار معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مدیرکل سازمان انتقال خون استان تهران، نماینده سازمان تامین اجتماعی، روسای بیمارستان های شفا یحیائیان و فیروزآبادی و مدیران ستادی طرح تحول نظام سلامت استان تهران نیز حضور داشتند درخصوص نظارت های انجام شده اداره کل نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت و ارائه گزارش بیمارستان های شفا یحیائیان و فیروزآبادی از نحوه اجرای طرح تحول در مدت زمان اجرای طرح بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در ابتدا دکتر یاوری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موارد مطرح شده در نشست با سازمان انتقال خون را بصورت اجمالی عنوان داشتند؛ که پس از بحث و تبادل نظر، توافق های لازم در ارائه تفاهم نامه پیشنهادی صورت گرفت.

سپس دکتر رضوی از روند انجام بازدیدهای نظارتی صورت گرفته توسط کارشناسان حوزه نظارت و بازرسی وزارت بهداشت از بیمارستان های تحت پوشش وزارت بهداشت از جمله بیمارستان های فیروزآبادی و شفا یحیائیان مطالبی را عنوان کردند؛ که در ادامه روسای بیمارستان های مذکور طی گزارشی از روند اقدامات صورت گرفته در مدت زمان اجرای طرح جهت رفع مشکلات و اجرای صحیح دستورالعمل ها در مراکزشان ارائه کردند.

در پایان پیرامون تامین نیروی انسانی کادر درمانی ( اعم از پرستاری و ... ) بحث و تبادل نظر صورت گرفت؛ که مقرر شد معاونین توسعه هر سه دانشگاه مستقر در پایتخت گزارشی از تعداد پرسنل مورد نیاز و ابهامات موجود در این زمینه تهیه و در جلسه هفته آینده ارائه و مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.