×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/02/05 - 09:06
  • بازدید : 1122
  • تعداد بازدید : 18
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
روابط عمومی معاونت درمان:

عملکرد سه ساله طرح تحول نظام سلامت از زبان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دکتر میرهاشمی معاون درمان و نایب رئیس و دبیر ستاد طرح تحول نظام سلامت دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی ضمن عرض تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه و گرامی داشتن هفته سلامت، از طرح تحول بعنوان یک طرح ملی و بومی یاد کرد؛ و آن را مصداق شعار مقام معظم رهبری در حمایت از تولید داخلی در سال 97 دانست

عملکرد سه ساله طرح تحول نظام سلامت از زبان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر میرهاشمی معاون درمان و نایب رئیس و دبیر ستاد طرح تحول نظام سلامت دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی ضمن عرض تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه و گرامی داشتن هفته سلامت، از طرح تحول بعنوان یک طرح ملی و بومی یاد کرد؛ و آن را مصداق شعار مقام معظم رهبری در حمایت از تولید داخلی در سال 97 دانست.

 

دکتر میرهاشمی با اشاره به اجرای طرح تحول از سال 93، کاهش میزان پرداختی بیماران بستری، ترویج زایمان طبیعی، ارتقای کیفیت خدمات هتلینگ، حضور پزشکان متخصص مقیم و ارتقای کیفیت خدمات ویزیت در بیمارستان های تابعه دانشگاه را برنامه های طرح تحول در مرحله اول این برنامه جامع عنوان کرد.

 

وی افزایش دسترسی عادلانه و بهره مندی مردم به خدمات سلامت در مناطق محروم و حاشیه شهر تهران را از اقدامات مهم دانشگاه در طول این برنامه عنوان کرد و افزود: از سال 93 تاکنون بیمارستان های شهدای گمنام و شهدای پاکدشت به بهره برداری رسیدند، و بیمارستان های حضرت فاطمه زهرا (س) شهرستان دماوند و شهید ستاری شهرستان قرچک در حال گذراندن مراحل بهره برداری هستند. همچنین با بهبود وضعیت حضور پزشکان متخصص، ساماندهی نظام ارجاع در سطح تخصصی و فوق تخصصی و تامین و نوسازی تجهیزات بیمارستانی در حال حاضر وضعیت خدمت رسانی در شهرستان ها در موقعیت مناسبی نسبت به ابتدای طرح قرار دارد.

 

نایب رئیس ستاد طرح تحول دانشگاه با اشاره به افزایش 4.3 درصدی آمار کل زایمان طبیعی به کل زایمان ها از آغاز طرح خاطرنشان کرد: با انجام پایش فصلی برنامه ترویج زایمان طبیعی در 43 مرکز، آموزش رایگان مادران باردار، برگزاری سمینارهای آموزشی ویژه کادر درمانی بخش های زنان و زایمان، تهیه طرح پژوهشی و پروپوزال با موضوع مرگ مادر، مداخله در فرایند مدیریتی و درمانی بیمارستان خصوصی و دولتی و تهیه تجهیزات و نوسازی بخش های زایمان، روند فرهنگ سازی در حوزه سلامت و اجرای برنامه با روند قابل قبول در حال پیگیری است. و تلاش در افزایش درصد زایمان طبیعی و بهینه سازی فرهنگی آن در سطح جامعه بعنوان یکی از برنامه های اصلی ادامه دارد.

 

دکتر میرهاشمی تغییر برخی از شاخص های درمانی دانشگاه در سال 96 نسبت به سال 92 را مثبت ارزیابی کرد و یادآور شد: بعد از اجرای طرح تحول شاهد رشد 6.8 درصدی در میانگین تخت فعال، رشد 13.1 درصدی اشغال تخت، رشد 36.3 درصدی در کل اعمال جراحی، رشد 56.9 درصدی در کل مراجعین به اورژانس و رشد 35.5 درصدی در کل مراجعین سرپایی هستیم.

 

نایب رئیس ستاد تحول با اعلام فرانشیز پرداختی بیماران بستری در بیمارستان های دولتی به 5.2 درصد از کل صورتحساب، گفت: البته وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی در سال گذشته با مشکلاتی در تامین بودجه و پرداختی بیمه ها و همچنین پرداخت مطالبات پرسنل علیرغم محدودیت های مالی دانشگاه و کشور مواجه بود، که با همت حوزه بهداشت و درمان کاهش پرداختی از جیب بیماران که از ثمرات این طرح ملی است هنوز به قوت خود باقی است.

 

وی درخصوص چگونگی سیستم نظارت بر روند اجرای طرح نیز گفت: به منظور بررسی و چگونگی اجرای بسته های طرح تحول در بیمارستان های تابعه دانشگاه، بازدیدهای معاونت های دانشگاه متناسب با حوزه های مرتبط کاری در دستور کار قرار گرفت؛ و معاونت درمان بعنوان ناظر اصلی بر روند فعالیت حوزه درمان با آغاز آموزش های مدون برای کارشناسان حوزه درمان و تدوین یک برنامه مدون نظارتی توانست از سال 94 یک رشد 25 تا 30 درصدی را در زمینه بازرسی از مراکز درمانی ایجاد کند.

 

دکتر میرهاشمی در خاتمه همدلی و همفکری در میان سه دانشگاه علوم پزشکی مستقر در پایتخت و دیگر سازمان ها و ارگان های مرتبط با حوزه بهداشت و درمان را از توفیقات اجرای این برنامه خواند، و از تلاش های رئیس، هیات رئیسه دانشگاه، کادر درمانی و کارشناسان حوزه دانشگاه که در تحقق اهداف طرح و افزایش رضایتمندی مردم تلاش می کنند تشکر و قدردانی کرد.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 60940
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست