• تاریخ انتشار : 1399/04/01 - 13:48
رئیس دانشگاه در دیدار با مدیران پرستاری مراکز درمانی تابعه دانشگاه:

عملکرد کادر پرستاری در مراقبت از بیماران کووید 19 درخشان و قابل تقدیر است

عملکرد کادر پرستاری در مراقبت از بیماران کووید 19 درخشان و قابل تقدیر است

دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دیدار با مدیران پرستاری مراکز درمانی دانشگاهی تابعه دانشگاه عملکرد کادر پرستاری در مراقبت از بیماران کووید 19 را درخشان و قابل تقدیر دانست.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، رئیس دانشگاه با اشاره به افزایش مراجعین مشکوک یا مبتلا به بیماری کووید 19، اظهار داشت: با گذشت چهارماه از پاندومی بیماری کرونا، لازم است کادر پرستاری بیمارستان ها و مراکز درمانی با رویکرد جدید و برخورد علمی و عملیاتی مناسب، ضمن مراقبت از بیماران مختلف، از اختلاط بیماران مبتلا به کرونا با دیگر بیماران و در نتیجه انتشار بیماری جلوگیری کنند.

وی در خصوص پیگیری مطالبات پرستاری اعلام داشت: جلسات متعددی در ماه های اخیر با مدیران و مسئولین پرستاری استان تهران و سازمان نظام پرستاری برگزار شد، مطالبات بر حق پرستاری جمع بندی و در قالب نامه به ستاد ملی مدیریت کرونا و دفتر ریاست جمهوری ارسال شد. و به مسئله تامین نیروی انسانی در شرایط فعلی توجه ویژه شد.

رئیس دانشگاه با تشکر از زحمات حوزه معاونت درمان در هماهنگی و بهره گیری مناسب از ظرفیت دانشگاه در درمان و پیشگیری بیماری کووید 19 بر توجه مدیریت پرستاری معاونت درمان دانشگاه و تدوین آئین نامه های تفصیلی در خصوص نیاز مراکز به کادر پرستاری و راهکارهای مرتفع ساختن تدریجی کمبود نیرو تاکید کرد.

دکتر زالی خاطرنشان کرد: مدیران پرستاری مراکز درمانی ضمن برنامه ریزی برای ارائه بهترین مراقبت به بیمار، مراقبت و تعامل مناسب با کادر پرستای را نیز جزء اولویت های خود قرار داده و با سرکشی روزانه به بخش ها، زمانی را به ملاقات حضوری با کارکنان حوزه خود اختصاص داده و برای رفع چالش های ایشان تلاش کنند.

رئیس دانشگاه، کسب تجربیات بی نظیر و آمادگی بالاتر کادر درمانی در طول پاندومی بیماری کرونا ویروس را مهم دانشت و اظهار داشت: مدیران پرستاری لازم است در برنامه ریزی های آموزشی و به روز رسانی اطلاعات کادر پرستاری در راستای انجام مراقبت ایمن (برای بیمار و خود) مشارکت داشته باشند.

وی افزود: می بایست مهارت ها و تجربیات تیم پرستاری دانشگاه در خصوص نحوه مراقبت از بیماران کووید-19 در قالب طرح های پژوهشی آماده و در نشریات معتبر چاپ شود، تا این تجربیات ماندگار شده و در سطح کشوری و بین المللی مطرح شوند.

مدیران پرستاری مراکز درمانی در این نشست ضمن یادآوری خدمات بی نظیر و ایثارگری های بی بدیل کادر پرستاری دانشگاه در مراقبت از بیماران کووید- 19 و ارائه گزارش آماری از این خدمات، ارتقاء وضعیت استخدامی پرستاران، اصلاح ضریب نیروی پرستاری، تامین نیروهای غیرحرفه ای در ارائه مراقبت های اولیه از بیماران و پیگیری اجرای قانون تعرفه گذاری پرستاری را از جمله مطالبات خود عنوان کردند.

در پایان جلسه مدیران پرستاری از پیگیری و تحقق بخشی از مطالبات پرستاری توسط رئیس دانشگاه از جمله موافقت ایشان در تمدید تدریجی قرارداد نیروهای پرستاری و پشتیبانی کادر داوطلب که در زمان شیوع کرونا در بیمارستان ها شروع به کار کردند، تشکر و قدردانی کردند.

گفتنی است جلسه تکریم مدیران پرستاری واحدهای تابعه دانشگاه با حضور دکتر سید هادی میرهاشمی معاون درمان، دکتر حائری مشاور رییس دانشگاه و فروغ مولا مدیر پرستاری معاونت درمان دانشگاه، ، شنبه ۳۱ خرداد ماه در تالار شهید بهشتی دانشگاه برگزار شد.