• تاریخ انتشار : 1392/12/04 - 09:00
  • بازدید : 2008

فراخوان داستان، شعر، طنز و کاریکاتور

معاونت درمان:روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نظر دارد تعدادی از مطالب منتخب ارسالی از سوی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه در قالب طنز ، داستان کوتاه و شعر را در ویژه نامه عملکرد دانشگاه در سال 1392 که به یاری خداوند متعال در اسفندماه منتشر خواهد شد به چاپ برساند.

فراخوان داستان ، شعر، طنز و کاریکاتور

معاونت درمان؛روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نظر دارد تعدادی از مطالب منتخب ارسالی از سوی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه در قالب طنز ، داستان کوتاه و شعر را در ویژه نامه عملکرد دانشگاه در سال 1392 که به یاری خداوند متعال در اسفندماه منتشر خواهد شد به چاپ برساند.

از علاقمندان دعوت می شود آثار خود در قالب داستان ،  طنز  و  شعر  را فقط بصورت فایل word حداکثر در سه صفحه A4   و آثار کاریکاتور  را بصورت اسکن شده با فرمتهای   jpg , bmp با رزولوشن  300   dpi  به آدرس پست الکترونیکی روابط عمومی : pcu@sbmu.ac.ir  ارسال کنند.

تذکر:

به آثاری که بصورت دستی و روی کاغذ و سی دی تحویل داده شوند ترتیب اثر داده نخواهد شد.
قید مشخصات نویسنده ( نام و نام خانوادگی سن محل خدمت و شماره تماس ثابت ) ضروری خواهد بود.
ارسال یک قطعه عکس 3*4 اسکن شده از صاحب اثر برای چاپ ضروری میباشد. بدیهی است در صورت عدم رعایت شئونات اسلامی عکس حذف خواهدشد .
موضوع هر یک از آثار اعم از مقاله شعر داستان و... در ایمیل مشخص شود.
اشعار و داستانهایی که موجب هتک حرمت  قوم ، طایفه ، گروه ، فرقه یا شخص خاصی بوده و در موضوعاتی چون مذهب ، ملیت و سیاست ورود پیدا کرده باشند از چرخه داوری حذف خواهند شد.
روابط عمومی دانشگاه در انتخاب ، رد یا قبول هریک از آثار ارسالی مختار خواهد بود.

فراخوان دریافت تصاویر همکاران واحدهای تابعه

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نظر دارد تعدادی از عکس های همکاران شاغل در مراکز تابعه دانشگاه را در ویژه نامه عملکرد دانشگاه در سال 1392 که به یاری خداوند متعال در اسفندماه منتشر خواهد شد به چاپ برساند.

همکارانی که عکس ارسال می کنند توجه داشته باشند:

عکس دسته جمعی چند نفر از همکاران یک مجموعه باشد و عکس تک و انفرادی مورد قبول نمیباشد.

عکس باید در فرمت های معمول تصویر بوده و حداکثر 1 مگابایت حجم آن باشد.

رعایت شئونات اسلامی ضروری است.

کیفیت عکس مطلوب و قابل چاپ باشد.

مشخصات عکس ارسالی ( محل گرفته شدن عکس و مرکز ارسال کننده و شماره تماس ) حتما به عنوان موضوع ایمیل ارسالی ( subject ) درج شود.

تصاویر ارسالی بصورت دستی و روی  سی دی بهیچ عنوان مورد قبول نخواهد بود.

تصاویر  باید به ایمیل روابط عمومی دانشگاه ارسال شود و پس از پایان مهلت مورد قبول نخواهد بود.

آدرس پست الکترونیکی روابط عمومی : pcu@sbmu.ac.ir

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های غیردانشگاهی