• تاریخ انتشار : 1392/12/06 - 08:19

فراخوان نوزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان علوم پزشکی کشور

فراخوان نوزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان علوم پزشکی کشور

معاونت درمان، به نقل از روابط عمومی دانشگاه: ثبت نام نوزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاههای علوم پزشکی کشور آغاز شد.

براساس این گزارش ثبت نام مسابقات نوزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاههای علوم پزشکی کشور در رشته های شفاهی و کتبی قرآن، شفاهی و کتبی عترت و پژوهش آغاز شده است و تا 25 اسفندماه ادامه خواهد داشت. نفرات برتر این جشنواره در مرحله دانشگاهی ضمن راه یابی به مراحل کشوری و ملی مسابقات، با  اهدای جوایز ارزنده ای مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

شایان ذکر است امسال بر خلاف سال گذشته مسابقات در رشته های هنری، ادبی، نشریات، فناوری اطلاعات و پژوهشی دانشجویان در حوزه قرآن و عترت در ششمین جشنواره فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی کشور ادغام شده و انجام خواهد پذیرفت.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به پرتال معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه به نشانی http://sca.sbmu.ac.irمراجعه کنند.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های غیردانشگاهی