• تاریخ انتشار : 1397/06/28 - 00:58

فعالیت برخی آموزشگاه های غیرمجاز در کشور/جوانان و افراد جویای کار باید هوشیار باشند!

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر سیدمحمدرضا یثربی رئیس اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: با پیشرفت تجهیزات پزشکی و تسهیل انجام فرایندهای درمانی به واسطه دستگاه های جدید، یکسری افراد توانسته اند بدون کسب مدارج علمی معتبر و به روش های گوناگون در عرصه درمان فعالیت کنند.

وی تلاش برخی از موسسه ها در کاهش هزینه ها و افزایش درآمدها را عامل مهمی در جذب افراد فاقد صلاحیت کاری عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها در حوزه آزمایشگاه ها ۴۲۵ آزمایشگاه تشخیص طبی دانشگاهی، خصوصی و خیریه در محدوده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درحال فعالیت هستند که با گسترش تعداد بازدیدها و آگاه ساختن آزمایشگاه ها نسبت به دستورالعمل ها و بخشنامه های وزارتی توانسته ایم اقدامات بازدارنده مثبتی را انجام دهیم.

دکتر یثربی خاطرنشان کرد: رسانه های اجتماعی نیز به عنوان یک فضای مناسب برای تبلیغات افراد سودجو مورد استفاده قرار گرفته است که کنترل آن نیز با مشکلاتی همراه است، ولی با تلاش همکاران حوزه آزمایشگاه معاونت درمان اقدامات مثبتی به عمل آمده است.

فعالیت غیرمجاز برخی موسسه های آموزشی با ادعای اعطای مدارک معتبر

رئیس اداره امور آزمایشگاه ها با اشاره به معرفی یک استارت آپ غیرمجاز در زمینه اقدامات آزمایشگاهی، گفت: موسسه هایی با عناوین مختلف و با ادعای اعطای مدارک معتبر از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و یا ارگان ها و سازمان های مرتبط با حوزه سلامت اقدام به تبلیغات می کنند که وجاهت قانونی ندارند.

وی با اشاره به وظیفه قانونی دانشگاه در پیگیری و شکایت از مراکز غیرمجاز، یادآور شد: تبلیغاتی با عناوین مختلف برای آموزش فارغ التحصیلان غیر از رشته های علوم آزمایشگاهی و یا افراد دیپلم به همراه وعده جذب و استخدام در مراکز درمانی انجام می شود که در حال پیگیری از سوی معاونت درمان است، ولی جوانان و افراد جویای کار باید هوشیار باشند.

دکتر یثربی با بیان اینکه حوزه سلامت نباید جولانگاه افراد سودجو شود، افزود: افرادی که تحصیلات آکادمیک در حوزه درمان دارند و یا کسانی که به هر دلیل مایل به سرمایه گذاری و فعالیت در این حوزه هستند، قبل از هر اقدامی با مراجعه به معاونت درمان دانشگاه های علوم پزشکی منطقه تحت پوشش خود می توانند اطلاعات لازم را به دست آورند.

وی خاطرنشان کرد: افراد حتما قبل از ثبت نام در آموزشگاه هایی که در حوزه سلامت فعالیت می کنند، از طریق مراجع قانونی همچون معاونت درمان از اعتبار مدارک و تایید آموزشگاه ها اطمینان حاصل کنند.