• تاریخ انتشار : 1397/06/24 - 10:08

فعالیت های حوزه درمان در هفتمین نشست شورای مدیران پیگیری شد

هفتمین نشست شورای مدیران با حضور دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه برگزار شد

فعالیت های حوزه درمان در هفتمین نشست شورای مدیران پیگیری شد

روابط عمومی معاونت درمان:  هفتمین نشست شورای مدیران با حضور دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه در روز چهارشنبه 21 شهریور ماه برگزار شد.

در این نشست که دکتر هاشمی معاون فنی، دکتر یثربی معاون اجرایی، دکتر رضایی مشاور معاون درمان و دیگر مدیران حوزه معاونت حضور داشتند، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط مدیران مجموعه درمان، پیرامون درآمدزایی در حوزه درمان و بهبود وضعیت پرداخت حقوق و مزایای پرسنل و موارد مرتبط با حوزه درمان بحث و تبادل نظر شد.

در خاتمه نشست معاون درمان دانشگاه با تقدیر از زحمات و تلاش های دکتر معززی، حکم دکتر بهروز هاشمی بعنوان معاون فنی حوزه درمان را  تقدیم وی کرد. همچنین دکتر معززی نیز بعنوان مشاور معاون درمان توسط معاون درمان دانشگاه منصوب شد.

گفتنی است نشست شورای مدیران این معاونت هر هفته با حضور مدیران تشکیل می شود، و مسائل و مشکلات حوزه های فعالیت مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.