• تاریخ انتشار : 1392/10/16 - 09:02

قابل توجه آزمایشگاه های مراکز درمانی، درمانگاهی و خصوصی مناطق تحت پوشش معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

به اطلاع آزمایشگاه های مراکز درمانی، درمانگاهی و خصوصی می رساند کارگاه «آموزشی تضمین کیفیت بخش میکروب شناسی» توسط اداره امور آزمایشگاه های این معاونت برگزار می گردد.

روابط عمومی معاونت درمان: به اطلاع می رساند کارگاه آموزشی « تضمین کیفیت بخش میکروب شناسی» توسط اداره امور آزمایشگاه های این معاونت به شرح ذیل برگزار می گردد.

جهت ثبت نام حداکثر تا تاریخ 92/11/10 به آدرس labtreat.sbmu.ac.ir  مشخصات خود را ( شامل نام و نام خانوادگی ، نام آزمایشگاه و شماره تماس ) ارسال فرمایید .

1-   کنترل کیفیت بخش میکروب شناسی  سه شنبه 15/11/92 ظرفیت 60 نفر

2-  CLSI  جلسه اول، سه شنبه 13/12/92 ظرفیت 60 نفر

3-  CLSI  جلسه دوم، سه شنبه20/12/92 ظرفیت 60 نفر

در پایان موعد مقرر با افراد ثبت نام شده جهت هماهنگی و اطلاع رسانی لازم درخصوص مکان، زمان برگزاری و ...   تماس گرفته خواهد شد.

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی