• تاریخ انتشار : 1399/12/17 - 11:17
برگزاری وبینار علمی آشنایی پزشکان با نحوه تکمیل صحیح گواهی فوت :

قابل توجه پزشکان: برای تحویل دفترچه گواهی فوت شرکت در این وبینار الزامی است

شرکت پزشکان برای تحویل دفترچه گواهی فوت در این وبینار الزامی است

وبینار علمی یک روزه آشنایی پزشکان با نحوه تکمیل صحیح گواهی فوت ویژه پزشکان عمومی و متخصص با هدف اجرایی سازی نظام ثبت و طبقه بندی علل مرگ شهر تهران برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: وبینار مذکور ویژه پزشکان عمومی و متخصصین طب اورژانس و پزشکی قانونی با 2.75امتیاز بازآموزی است در روز دوشنبه 18 اسفندماه 1399 از ساعت 10لغایت 13 تشکیل می شود.

متقاضیان می توانند در موعد مقرر از طریق حساب کاربری خود در سامانه آموزش مداوم به آدرس www.ircme.ir و با استفاده از لینک موجود در قسمت جزئیات برنامه ثبت نام کنند.

گفتنی است صرف ثبت نام در برنامه به معنای کسب امتیاز نمی باشد و پزشکان باید در موعد مقرر برگزاری، در وبینار حضور داشته و در انتها در آزمون آنلاین شرکت و پس از مرکز مجری حضور و امتیاز مربوطه را در سامانه تائید می کند.

کد شناسه برنامه در سامانه آموزش مداوم 163213 است؛ و لینک آموزش آنلاین معاونت امور بهداشتی دانشگاهhttps://www.skyroom.online/ch/virtualtums/online1 است.

متقاضیان در صورت وجود هرگونه مشکل و سوال می توانند از طریق شماره تلفن 66701803 با کارشناس برنامه خانم محمودی تماس بگیرند.

شایان ذکر است شرکت در این وبینار برای تحویل دفترچه های گواهی فوت و صدور گواهی فوت توسط پزشکان ضروری است. و تحویل دفترچه های گواهی فوت و صدور آن توسط پزشکانی که آموزش ثبت صحیح گواهی فوت را ندیده اند، انجام نمی گردد