• تاریخ انتشار : 1392/06/27 - 09:53

قابل توجه کلیه مسئولین فنی مراکز درمانی MMT

به اطلاع کلیه مسئولین فنی مراکز درمانی تحت پوشش معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می رساند، بخشنامه ها و دستورالعمل های جدید و همچنین اطلاعات لازم در جهت اطلاع رسانی بر روی پورتال بارگذاری گردیده است که به قرار ذیل می باشد.

قابل توجه کلیه مسئولین فنی مراکز درمانی MMT
  • ضروری است آمارسه ماهه فصلی مرکزرابه صورت 3فرمExcellبا نامهای ( فرم شناسنامه- فرم تکمیلی- فرم خام درمان جدید) دردوهفته ابتدای فصل شخصاً به این حوزه تحویل نمایید.

• ارائه آمار فصلی درمدت 2هفته تاریخ ذکرشده ، ضروری است وارتباطی باتاریخ نوبت دارویی مرکز درمعاونت غذاودارو ندارد.

• لطفاً باتوجه به تعداد زیاد مراکزMMTتحت پوشش وحجم بالای کاردریافت آمارفصلی ازمراکز –بررسی پرونده ها وارائه نامه ، مسئولین فنی محترم در2هفته فوق به صورت تدریجی مراجعه نموده ولزوماً ارائه آمار به معاونت درمان دانشگاه رابه روز تحویل داروی خود موکول نفرمایند.

• فرمهایExcellیادشده دربند1درسایت دانشگاه، قسمت معاونت درمان/ بخش خدمات الکترونیکی/ قسمت فرم ها وچک لیست ها / فرم هاوچک لیست های واحد درمان سوء مصرف مواد، قابل دانلود است . همچنین دراین بخش، قسمت کتابخانه الکترونیکی ، پروتکهای درمان قابل دسترسی است.

• آمارفقط به صورت CDقابل دریافت میباشد. آمار به صورت فلش پذیرفته نمی شود.

• جهت ارائه درخواست داروی مرکز، گواهی اشتغال به کار، اعلام نیاز و... لطفاً سربرگ، مهر مرکز ومهر نظام پزشکی به همراه داشته باشید.

• آئین نامه ، دستورالعمل وبخشنامه های مصوب وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی درباره راه اندازی مرکز – تعرفه وراهنمای درمان بیماران و... رادرقسمت روابط عمومی/ بخش آیین نامه ها ودستورالعمل ها / آئین نامه ودستورالعمل های واحد درمان سوء مصرف مواد مطالعه ودانلود نمایید.

• بدینوسیله اعلام می گردد، اطلاعیه های مهم این حوزه رابا مراجعه به قسمت روابط عمومی سایت معاونت درمان دانشگاه/ بخش اطلاعیه ها مطالعه فرمایید.( ازاین پس(1/7/92) دراین خصوص اطلاع رسانی باپیام کوتاه صورت نخواهد گرفت)

• باتوجه به نامه وزات متبوع درخصوص لزوم ثبت نام کامل مراکز( اسامی مسئولین فنی- پرسنل و...) درسامانه"جامع مدیریت مراکز درمان وکاهش آسیب اعتیاد  dto.sums.ac.ir
  • لطفاً دراسرع وقت دراین خصوص اقدام نمایید.